Cum se comportă Ilie Năstase cu soţia, după doar o săptămână de mariaj!


    Ioana şi Ilie au vorbit minute în şir la telefonFoto: Mihai Ionescu
Ioana şi Ilie au vorbit minute în şir la telefonFoto: Mihai Ionescu

S-a mai „domolit” focul pasiunii în noua familie a lui Ilie Năstase! Dacă în urmă cu câteva luni fostul campion şi aleasa inimii sale se ţineau non-stop de mână, se sărutau pe stradă ca doi adolescenţi şi îşi făceau cadouri adorabile, acum par doi oameni care n-ar mai avea prea multe să-şi spună.

Fotoreporterii Click! i-au surprins, zilele trecute, pe Ilie Năstase (72 de ani) şi Ioana Năstase (43 de ani) la relaxare în parcul Herăstrău, la o terasă cochetă. Cei doi au împărţit aceeaşi masă, dar foarte puţine cuvinte şi gesturi! Şi Ilie, şi Ioana au vorbit minute în şir la telefon, gesticulând şi amuzându-se cu partenerul de conversaţie. Apoi, fiecare a studiat meniul în linişte, fără să-şi arunce nici o privire. Probabil, cei doi erau şi obosiţi după minivacanţa de Paşte şi de 1 mai şi pur şi simplu aveau nevoie de câteva momente de linişte, mângâiaţi de soarele blând. Ioana a băut o apă plată, iar Ilie, care şi conducea maşina, a ales o cafea tare, probabil pentru a căpăta un pic de energie.

Soţia lui Năstase şi-a comandat o apă plată
Soţia lui Năstase şi-a comandat o apă plată

Ilie a studiat meniul în linişte şi a ales o cafea
Ilie a studiat meniul în linişte şi a ales o cafea

De altfel, Năstase a declarat, în mai multe rânduri, că Ioana este femeia care i-a adus liniştea în viaţă şi că regretă că nu a cunoscut-o în urmă cu mai mulţi ani. Fostul mare jucător de tenis a avut, ce-i drept, câţiva ani zbuciumaţi, căsnicia cu temperamentala Brigitte Sfăt fiind presărată cu despărţiri şi împăcări foarte costisitoare din punct de vedere financiar: apartamente, excursii, genţi şi pantofii de mii de euro. Din vara anului trecut, de când despărţirea de Brigitte a fost „parafată” şi în acte, Ilie a început o relaţie cu mai tânăra Ioana Simion, care l-a impresionat rapid prin tactul şi răbdarea de care a dat dovadă. S-au căsătorit la sfârşitul lunii aprilie, Ilie declarând că bruneta va fi ultima lui soţie.

Şi fosta soţie se pregăteşte de nuntă

Brigitte şi Pastramă s-au îndrăgostit la ”Ferma” şi îşi continuă relaţia şi acasă
Brigitte şi Pastramă s-au îndrăgostit la ”Ferma” şi îşi continuă relaţia şi acasă

Cea de-a patra soţie a lui Ilie Năstase n-a stat nici ea prea mult pe gânduri. Emisiunea ”Ferma” de la Pro TV a fost ocazia perfectă pentru ca Brigitte Sfăt să-şi găsească un nou cavaler, în persoana lui Pastramă, chiar dacă acasă o aştepta tinerelul Corneliu Oană. Cei doi s-au îndrăgostit la ferma din munţi, s-au giugiulit şi l-au făcut pe Corneliu să spună că aşa nu se mai poate. Brigitte şi Pastramă s-au şi logodit în timpul emisiunii, iar fotoreporterii Click! i-au surprins şi împreună, la fel de îndrăgostiţi, după ce filmările s-au încheiat. Şi pentru ei urmează nunta.

A fost a cincea căsătorie pentru Ilie

Ioana şi Ilie Năstase, la cununia civilă de pe 25 aprilie
Ioana şi Ilie Năstase, la cununia civilă de pe 25 aprilie

Ilie Năstase şi Ioana Simion au devenit oficial un cuplu la data de 25 de aprilie, când au spus „da” la Starea Civilă. A fost al cincilea drum pe care fostul campion l-a făcut la primărie: a mai fost însurat de patru ori, cu Brigitte Sfăt, Amalia Teodorescu, Alexandra King şi Dominique Grazia. Ioana şi-a schimbat numele din Simion în Năstase şi a adăugat şi verigheta lângă inelul de 15.000 de euro cu care a fost cerută de soţie la începutul acestui an. Nunta a fost stabilită pentru luna august. Petrecerea de nuntă va fi una restrânsă, la care vor participa doar cei apropiaţi, familia, rudele şi prietenii lor.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
infidelitate 0 jpeg
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg