Cum se distrează fetele maneliştilor Salam şi Minune

Ultima actualizare:
Betty a vrut dintotdeauna să devină cântăreață
Betty a vrut dintotdeauna să devină cântăreață

Sunt adolescente, iubesc muzica şi le calcă pe urme părinţilor lor. Cu toate acestea, ele nu cântă manele, ci muzică dance, iar când nu sunt în lumina reflectoarelor se distrează sau lucrează la noi proiecte muzicale.

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a devenit cunoscută după ce a fugit de acasă cu iubitul ei. După acest episod, tânăra s-a lansat în muzică cu piesa „Domino”, la care a filmat un nou videoclip.

Carmen s-a lansat cu piesa „Domino”
Carmen s-a lansat cu piesa „Domino”

Carmen a mers pe propriul drum. A lansat piesă după piesă şi s-a bucurat de succes. De ceva vreme este singură, însă se aude că ar fi foarte bună prietenă cu regizorul Bogdan Daragiu, alături de care ar fi fost în Ibiza zilele trecute. Cei doi au publicat fotografii din aceleaşi locaţii, iar la una dintre imagini, cântăreața l-a etichetat pe Daragiu. „Cârcotaşii” susţin că între ei ar fi mai mult decât o prietenie, însă nu ei nu au confirmat acest lucru.

Betty Salam s-a distrat în Bulgaria


    Betty a vrut dintotdeauna să devină cântăreațăFoto: Arhiva personală
Betty a vrut dintotdeauna să devină cântăreațăFoto: Arhiva personală

Fata cea mare a lui Florin Salam este şi ea îndrăgostită de muzică. Chiar dacă și-a pierdut mama când era mică, își aduce aminte cu drag de ea şi chiar i-a dedicat piesa „Acolo sus”, care s-a bucurat de un real succes. Betty şi-a dorit dintotdeauna să facă o carieră în muzică şi a reuşit să se strecoare printre atâtea vedete din showbiz-ul românesc, chiar dacă are doar 15 ani. Puştoaica are şi un iubit, Cătălin, care o sprijină în tot ceea ce face.

În urmă cu două spătămâni, solista a filmat un nou videoclip la piesa „Amândoi”, pentru care a trebuit să plece până în Bulgaria. Cealată parte a filmărilor s-a desfăşurat în Bucureşti, într-o clădire din centrul oraşului, unde a filmat alături de prieteni.    

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net