Cum se distrează şi cât costă vacanţele vedetelor din Dubai!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sârşitul anului trecut şi începutul lui 2018 a surprins o mulţime de vedete de la noi în vacanţă. Mai toate vedetele noastre au ales ca destinație de vacanță Dubaiul.

Adela Popescu şi Dana Rogoz, alături de familiile lor, au fost primele care au ajuns în Dubai şi au aşteptat-o pe Laura Cosoi, care a ţinut să anunţe de ziua ei din vacanţă că e însărcinată. O călătorie în Dubai poate fi însă mai ieftin decât v-aţi gândit. Cu doar cîteva sute de euro vedetele dar şi oamneii obişnuiţi au asigurat zborul și cazarea în unul dintre cele mai vizitate locuri de pe planetă. În cuplu, cu prietenii sau cu familia, exoticul emirat a surprins pe toată lumea care a ajuns acolo şi toţi pot avea o experiență de neuitat. Click îţi spune şi 5 lucruri pe care nu trebuie sa le ratezi cand te duci in vacanta cu familia în Dubai, acolo unde au fost şi vedetele noastre.Adela Popescu, Radu Vâlcan şi micuţul lor Alexandru au ajuns să viziteze Green Planet, o pădure tropicală, verticala interioară, cu peste 3.000 de specii de plante si animale. Aceasta a fost construită cu scopul de a educa vizitatorii despre fragilitatea naturii.colo poţi da nas in nas cu un pui de şarpe sau cu maimute Tamarin, iar un bilet de intrare costă în bani româneşti 95 lei/adult si 70 lei/copil.

Dana Rogoz şi-a dus fiul să vadă faimosul parc de distracţii “Legoland”. Acesta include şi “Legoland Waterpark”, unde neapărat trebuie să îti iei  costumul de baie. La Legoland poţi admira Dubaiul în miniatură, căci este construit piesă cu piesă, iar toţi vizitatorii se pot bucura de 40 de atracţii, spectacole şi jocuri inspirate din lumea LEGO. Pentru o zi întreagă poţi plăti 53 euroAtunci când a fost în vacanţă, Xonia nu a ratat “Motiongate”, cel mai mare parc thematic de inspirație hollywoodiană din Orientul Mijlociu. Acesta reunește 3 studiouri de film legendare - DreamWorks, Columbia Pictures si Lionsgate. Acolo solista a avut parte de senzații extraordinare în roller-coastere, spectacole tematice, un uriaş loc de joaca pentru toţi amatorii de senzatii tari. Un bilet pentru o zi costă doar 57 dolari.Tily Niculae, actriţa din “La Bloc” dar şi Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au avut parte de un “Desert Safari Experience”. Au descoperit împreună dunele desertului Arab, au învățat să vâneze șoimi și au luat cina ca un beduin într-o tabără din mijlocul deșertului cu KnightTours. Acolo au avut parte de o experiență cu adevărat specifică Dubaiului iar un bilet nu costă decât 40 de euro.Viitoarea mămică Laura Cosoi şi soţul ei au vizitat Centrul Cultural Sheikh Mohammed Centre of Cultural Understanding, un loc ideal pentru prânz sau cină în stil tradiţional emirate, acolo unde vei avea ocazia de a înţelege mai bine tradiţiile şi valorile localnicilor.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Ca să ajungi să vizitezi astfel de locuri poti zbura cu FlyDubai la preţuri foarte avantajoase care încep de la 150 euro/ persoană. Se poate găsi cazare la preţuri foarte avantajoase în Dubai, o cazare intr-un hotel de 3 stele Rove, costă de la 300 euro/ cameră dubla cu mic dejun inclus pentru 5 nopţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net