Cum se înțeleg fetițele Gabrielei Cristea: «În prima zi când s-a născut micuţa...»

image
Tavi Clonda a dezvăluit cum se înțeleg celor două fetițe ale lui și ale Gabrielei Cristea Foto Instagram

După ce au devenit părinți pentru a doua oară, Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în culmea fericirii, însă mai există un membru al familiei care are un cuvânt de spus în legătură cu mărirea familiei. Soțul prezentatoarei TV a dezvăluit cum a reacționat fetița lor cea mare, Victoria, atunci când și-a văzut surioara pentru prima oară.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinți pentru a doua oară la începutul primăverii, însă bucuria venirii pe lume a celui de-al doilea bebeluș al lor s-a transformat rapid în îngrijorare cu privire la modul în care se vor înțelege cele două micuțe pe care le au împreună, având în vedere că Victoria, fetița cea mare a cuplului în vârstă de un an și jumătate, ar putea fi geloasă pe surioara ei și pe timpul pe care părinții i-l acordă nou-născutei. 

Cum se înțeleg fetițele Gabrielei Cristea și ale lui Tavi Clonda

Invitat în cadrul unei emisiuni, muzicianul a vorbit despre cum s-a transformat viața lor de când au devenit din nou părinți, dezvăluind și care a fost reacția Victoriei când și-a întâlnit pentru prima oară surioara. Tavi a mărturisit că Gabriela este, bineînțeles, cea care „duce greul”, având în vedere că mămica se trezește din trei în trei ore și a avut și ceva probleme cu alăptatul.

Micuța Victoria a fost reticentă la început cu noua membră a familiei, însă, treptat, se pare că Iris i-a intrat la inimioară.  „În prima zi când s-a născut micuţa, am dus-o pe Victoria la spital. La spital nu o băga în seamă, iar căruciorul l-a împins. Acasă s-a schimbat. Când plânge se vede că i se rupe sufletul, spune „bebe, bebe”. Victoria vrea atenţie şi noi îi oferim. 

image
Cuplul mai are împreună o fetița adorabilă, în vârstă de 1 an și jumătate, pe nume Victoria

Gabriela se trezeşte din 3 în 3 ore. Te obosesc şi programul şi operaţia. Am fost la control cu cea mică după patru zile. S-a luat lumea de noi că de ce a ieşit lăuza din casă. Am fost la control, că nu poate să vine controlul la tine”, a spus Tavi Clonda la postul de televiziune Antena Stars. 

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară duminică, 17 martie, când a adus pe lume o fetiță. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Cea de-a doua fetiță a soților se va numi Thea Iris Selena, numele mijlociu fiind unul primăvăratic, de floare, inspirat din anotimpul frumos în care micuța a venit pe lume. 

image
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru a doua oară

Cum și-au pregătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda fetița pentru întâlnirea cu surioara ei

Pentru a fi siguri că nu vor exista gelozii între micuțele lor, părinții au decis să o pregătească pe Victoria înainte de marele moment și să fie siguri că îi vor oferi în continuare atenția de care are nevoie.

„Noi, în perioada asta, ne ocupăm foarte mult de ea (de Victoria n.r) când vine vorba de joacă. Mai ales Tavi, că el nu are o burtă așa mare și are flexibilitate să se joace cu copilul. Tavi a cumpărat și un cărucior mic de bebeluși pe care îl întoarce, i-am cumpărat și un bebeluș de Crăciun, cadou, și este joaca cu bebe. 

Tavi a învățat-o că trebuie să-l iubească pe bebe și sper să se întâmple la fel și cu cel mai nou membru al familiei noastre, bebelușa cea nouă. Cele mai multe jocuri le fac ei doi și asta ne-am propus, să stăm cât mai mult cu ea și o să încercăm să facem la fel și după nașterea celui de-al doilea copil. Victoria este într-o perioadă în care își face jucărie din absolut orice. Se joacă cu pet-uri de plastic, cutii. Bebelușul cel nou nu va fi o jucărie pentru ea, ci un partener de joacă”, a explicat Gabriela Cristea recent. 

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub anamaria prodan bebeto png
reghecampf si anamaria prodan
Charles si regina Elisabeta a II-a
cub Roxana Vasniuc png
Tora Vasilescu
Iahtul oligarhului rus Dimitri Pumpianski FOTO Profimedia
HUAWEI nova 10 Pro jpg
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg