Cum se înțelege fiica Gabrielei Cristea cu sora ei mai mică

Ultima actualizare:

    Gabriela Cristea și Tavi Clonda, despre relația dintre cele două fiice ale lorFoto Instagram
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, despre relația dintre cele două fiice ale lorFoto Instagram

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda au vorbit despre relația pe care o are fiica lor cea mare, Victoria, cu sora ei Iris. În cadrul aceluiași interviu, prezentatoarea tv a vorbit și despre alăptatul celor două fiice ale sale.

Pentru Gabriela Cristea prima sarcină a fost foarte așteptată, deoarece prezentatoarei tv i-a fost dificil să rămână însărcinată, deși a apelat la mai multe fertilizări în vitro. Însă acest lucru nu s-a întâmplat și pentru cea de-a doua sarcină, care a fost o reală surpriză pentr ei. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit despre relația pe care o are fiica cea mare cu sora ei.

„E mai complicat un pic, nu arată că ar fi geloasă, dar noi o simțim. La început, în primele zile, nu o băga în seamă efectiv. Vedea că e acolo, dar nu o lua în seamă, ca și cum nu ar fi existat. Mai apoi, ușor-ușor, s-a obișnuit cu ea. Știe că e un copil la noi și nu mai pleacă, deci o fi al nostru. Crizele de gelozie nu i-au trecut și bănuiesc că or să mai fie mult timp de acum încolo. Nu se oprește din țipat, nu îi convine nimic, nu prea mănâncă și vrea să stea foarte mult cu noi, cu mine și cu Gabriela”, a declarat Tavi Clonda pentru viva.ro.

Gabriela Cristea a completat imediat declarația soțului ei, adăugând faptul că Victoria își dorește să stea cât mai mult timp posibil în brațe.

„Vrea suzeta, pe care înainte nu o mai cerea, dar lucrăm la asta, am văzut că s-au îmbunătățit un pic lucrurile. Sunt așa, cu suișuri și coborâșuri. Ideea este că trebuie să fim foarte atenți cu copilul cel mare, în astfel de cazuri, pentru că toată lumea își îndreaptă toată atenția către cel mic, neglijându-l ușor pe primul născut și nu este deloc bine. Astfel, cel mare are nevoie de atenție sporită, se simte amenințat, poziția lui de lider este amenințată, și atunci este normal să avem grijă un pic mai mult de Victoria în perioada aceasta, să ne jucăm cu ea, să o alintăm. Cam așa ne-am făcut planul pentru perioada următoare”, a mai adăugat Tavi Clonda.


    Foto Instagram
Foto Instagram

Ce spune Gabriela Cristea despre alăptatul fiicelor și despre depresia post-natală

„La prima naștere nu mi-a ieșit cu alăptatul, pentru că am avut niște probleme de sănătate și m-am simțit foarte rău. Am reușit totuși să alăptez în jur de două luni și jumătate. De data aceasta, lucrurile au stat foarte bine și o alăptez pe Iris exclusiv la sân, lucru care mă face foarte fericită și mă împlinește foarte mult. Cât privește depresia, Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am trecut printr-o astfel de experiență. Am avut câteva atacuri de panică la prima sarcină, aproape de final, pentru că aveam tot felul de întrebări, legate de operația de cezariană, legate de naștere efectiv.

Am reușit să trec peste toate acestea cu gânduri pozitive și cu ajutorul celor din jurul meu, mai ales cu ajutorul lui Tavi, căruia i-am făcut nervii zdrențe, dar asta e o altă discuție. Important este să ai toate informațiile despre acest subiect, pentru că doar așa reușești să treci peste panicile ce se pot crea”, a mai spus Gabriela Cristea.

image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg