Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu «nora». Fiul ei, Ayan, are o iubită majoră

image
Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a fost comparat cu Tom Cruise în tinerețe

Mihaela Rădulescu a dezvăluit că fiul ei, Ayan, a ajuns deja la vârsta la care îi aduce fete acasă, pe care le prezintă drept iubitele lui. De ceva vreme, băiatul are o prietenă stabilă, care este mai mare decât el cu doi ani.

Relația dintre Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan, a ajuns în perioada în care mama trebuie să împartă iubirea și afecțiunea băiatului ei cu iubita acestuia, tânărul crescând și nemaiținându-se atât de mult după „fusta” noii prezentatoare de la MasterChef. 

Ayan are 16 ani și s-a transformat într-un adolescent curtat de multe fete, având în vedere că are mare grijă de aspectul lui fizic, fiind pasionat de sporturi extreme și neducând deloc o viață sedentară. Tânărul „cuceritor” este în perioada în care reușește să frângă multe inimi, fanii Mihaelei comparând recent o poză de-a lui cu statura din tinerețe a celebrului actor Tom Cruise. 

image
Mihaela Rădulescu se laudă pe rețelele de socializare cu fiul ei

Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu iubita fiului ei, care este majoră 

Și uite așa, Ayan a reușit să fure inima unei tinere cu doi ani mai mare decât el, de 18 ani, făcându-i cunoștință acesteia și cu mama lui, care a dezvăluit ce relație are cu actuala „noră”. Mihaela susține că se bucură să își vadă fiul îndrăgostit și că este mândră de modul în care ea l-a crescut, având în vedere că acest lucru se reflectă în comportamentul frumos pe care Ayan îl are cu iubita lui. 

image
Mihaela Rădulescu se laudă pe rețelele de socializare cu fiul ei Foto: Instagram

„Doamne ajută, e bine. O aduce acasă, ne știm, e mult mai simplu decât am crezut. Îți faci tot felul de filme în cap, tot felul de gânduri. Zici mamă, o să fiu soacră. Trebuie să am grijă, să văd cum o să mă port. Dar, de fapt, e ca și când ai avea doi copii, fiindcă sunt copii până la urmă.

Cel puțin în etapa asta. Teoretic pare simplu și distractiv, în același timp. E și asta o bucurie să-ți vezi copilul îndrăgostit, să-l vezi cum se poartă cu o fată, să vezi că ai făcut bine niște lucruri.

Eu am vrut foarte tare ca el să știe și niște lucruri mai de modă veche, pentru că mie așa mi se pare că trebuie să se poarte un băiat, indiferent de epoca în care trăiește. Și m-am bucurat mult să văd că s-a prins asta”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru protv.ro

Vedeta PRO TV a mărturisit că are încredere în fiul ei, care până acum i-a demonstrat că tratează cu multă responabilitate și maturitate lucrurile importante din viața lui, cum ar fi școala, spre exemplu. 

Mihaela Rădulescu: „Am un copil bun”

„E o fericire pentru mine, am un copil bun. Știu, când mamele își laudă propriii copii sună ciudat, dar chiar am un copil bun. Un copil foate pasionat de școală, care știe foarte bine ce vrea, iar chestia asta mă bucură foarte tare. Nu aș fi avut vreo problemă dacă ar fi fost nehotărât, fiindcă e firesc la vârsta asta, dar deocamdată pare hotărât să meargă pe cibernetică. Cred că la el acolo se cheamă computer science. E o treabă care-i place și care îl preocupă. Nu vrea să meargă la orice facultate, vrea să meargă la cele din Ivy League (grupul celor 8 universități de top din nord-estul SUA – n.r.), mi-a făcut capul țăndări cu ele”, a mai spus vedeta. 

Merisoreanu si Ionela Prodan
traian basescu 0 jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle png
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Elvira Deatcu Andreea Esca
cană de ceai
soldati rusi
Proteste de amploare în Iran după moartea lui Mahsa Amini foto Twitter/ @amnesty
image
image
image
image
image png
kanye west sotii bieber
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg