Cum se pregăteşte Viziru cu mâna în gips pentru turneele de biliard. George Vintilă ne dezvăluie EXCLUSIV


    Viziru aşteaptă să reia antrenamentele la masa de biliardFoto Arhivă Personală
Viziru aşteaptă să reia antrenamentele la masa de biliardFoto Arhivă Personală

Augustin Viziru trăiește cu analgezice până când degetul său se va recupera complet.

Actorul şi-a tăiat degetul cu toporul în timpul unei probe la "Ferma vedetelor" şi are de așteptat aproape trei luni mărturisește prietenul său George Vintilă aflat la un eveniment monden “s-ar fi întors în concurs plin de sânge, nici nu concepea să meargă la spital, acum are în minte un singur lucru să meargă la un concurs internațional de biliard și să facă bani. Omul din asta trăiește și este cumplit să stai departe de pasiunea ta, dar nu are ce face” ne-a spus dj-ul, câștigătorul premiului de 25.000 euro la Ferma Animalor, difuzată de ProTV.

George Vintilă a fost nevoit să îşi schimbe numele în Braşoveanu la începuturile lui în radio
George Vintilă a fost nevoit să îşi schimbe numele în Braşoveanu la începuturile lui în radio

Viziru a îndurat patru ore de operație în spital și un verdict destul de dureros, degetul are nevoie de câteva luni bune să se recupereze și mai exact trei luni. Actorul nu-și poate mișca degetul și implicit nu se poate antrena sau participa la concursuri de biliard. Acupunctura spun specialiștii îi poate grăbi vindecarea. Până când se va da pe mâna specialiștilior Viziru ia lecții de la sportivii planetei precum Efren Reyes, Ronnie O-Sullivan, unii dintre cei mai buni din lume. “Abia se descurcă cu mâna-n ghips, îl ajută iubita, nu se poate antrena, dar speră într-o vindecare rapidă, până una, alta, urmărește filmulețe pe youtube de la meciuri” ne-a declarat un apropiat.

La vârsta de 35 de ani, Augustin Viziru le-a încercat pe toate în materie de jocuri de noroc, a participat atât în casinouri la concursuri de poker, de unde nu a plecat cu mâna goală. A și pierdut cei drept de mai multe ori, și asta i-a pus capac unei pasiuni distrugătoare. Cu o vastă experiență în domeniul jocurilor, cel mai mic dintre frații Viziru se bazează acum pe biliard, un sport mult mai bănos decât actoria.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
alexandra dinub jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png