Cum se răcoresc vedetele sexy pe caniculă: pepene cu brânză, șampanie și tort de fructe


    Loredana Chivu s-a răcorit cu un pahar de vin
Loredana Chivu s-a răcorit cu un pahar de vin

Vine vara bine-mi pare, fetele fierbinţi au ieşit la soare! Şi-au ameţit fanii cu pozele de la piscină, întinse pe şezlong, în costume de baie minuscule, şi ne-au arătat cum reuşesc să se răcorească pe caniculă. Loredana Chivu şi Anda Adam beau şampanie şi vin, Ruby mănâncă pepene, iar Anamaria Prodan preferă tortul rece de fructe.

Şi-au înnebunit fanii cu pozele postate pe Instagram şi pe Facebook, de la piscină sau de la mare. Îmbrăcate în costume de baie minuscule, care le pun în evidenţă sânii siliconaţi în clinicile medicilor esteticieni ori fundurile lucrate din greu la sala de sport ori mărite cu substanţe de ultimă generaţie, vedetele noastre fac furori şi strâng mii de like-uri. Iată cum se răcoresc ele când termometrele indică peste 30 de grade Celsius.

Loredana Chivu (29 de ani) s-a bronzat, zilele trecute, în Mamaia, unde s-a răcorit cu vin alb. Bronzul i-a fost pus în valoare de costumul de baie verde neon în care cu greu i-au încăput sânii şi fundul.

Daniela Crudu s-a relaxat la piscină
Daniela Crudu s-a relaxat la piscină

Iar impresara de fotbal Anamaria Prodan (46 de ani) şi-a delectat papilele gustative cu un tort uriaş din fructe, pe care tocmai îl scosese din frigider, şi cu care şi-a răsfăţat întreg familionul. Năbădăioasa Daniela Crudu (30 de ani) a preferat să se răcorească în afara graniţelor ţării. Bruneta sexy s-a relaxat la piscină, într-un colac în formă de flamingo roz,  făcând senzaţie cu silicoanele sale uriaşe pe care şi le-a pus anul trecut.

Anamaria Prodan preferă tortul de fructe
Anamaria Prodan preferă tortul de fructe

Anda Adam (39 de ani) s-a răsfăţat la piscină, sorbind cu poftă dintr-un pahar de şampanie rece. Băutura fină cu bule nu doar că a ajutat-o să învingă canicula, dar a şi înveselit-o, după cum lesne se poate vedea şi în fotografie.

Anda Adam s-a înveselit cu un pahar de şampanie
Anda Adam s-a înveselit cu un pahar de şampanie

Cântăreaţa Ruby (30 de ani) s-a ferit la propriu de razele fierbinţi ale soarelui. De frică să nu facă insolaţie, ea a stat în casă, îmbrăcată într-un costum de baie alb şi s-a înfruptat din pepenele roşu pe care l-a cumpărat din piaţă. 

Ruby a devorat un bol cu pepene roşu
Ruby a devorat un bol cu pepene roşu
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu