Cum se reface Gina Pistol după ce s-a despărţit de Alin Cocoş

Ultima actualizare:

    Gina Pistol s-a despărţit de Alin CocoşFOTO: Arhiva personală
Gina Pistol s-a despărţit de Alin CocoşFOTO: Arhiva personală

Gina Pistol şi Alin Cocoş au pus punct unei relaţii de patru ani, dar niciunul dintre ei nu pare să sufere prea mult. În timp ce gura târgului vorbeşte că tânărul i-a găsit deja gazdei de la "Chefi la cuţite" o înlocuitorare, nici vedeta Antena 1 nu pierde timpul plângând, ci dimpotrivă. Focoasa blondă a petrecut în compania prietenilor, care cel mai probabil au ajutat-o cu sfaturi să depăşească momentele critice.

Gina Pistol a făcut declaraţii absolut surprinzătoare după separarea de Alin Cocoş. Blonda a mărturisit că totul s-a destrămat din cauza ei pentru că nu prea ştie ce îşi doreşte. Deşi s-a vehiculat că ar fi fost părăsită pentru o altă femeie, vedeta a negat categoric aceste zvonuri. "Atunci când planurile mele nu mai coincid cu ale lui, mă retrag. Alin este un băiat foarte mişto, dar nu este ceea ce îmi doresc eu. Cred că ruptura este definitivă de data aceasta", a spus printre altele Gina Pistol într-o intervenţie telefonică la emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1.


    Gina Pistol s-a distrat alături de Smiley şi Damian Drăghicifoto: arhiva personală
Gina Pistol s-a distrat alături de Smiley şi Damian Drăghicifoto: arhiva personală

În timp ce unii o compătimeau joi seara în timp ce blonda încerca să explice ce a dus la ruptură, pe chipul Ginei nu era nici urmă de suferinţă, iar dovadă stă o fotografie din clubul unde prezentatoarea "Chefi la cutiţe" a petrecut de zor în compania lui Smiley şi a lui Damian Drăghici, care a lansat discul de aur pentru albumul Gipsy Rock. Este vorba despre mai multe piese ale trupei Damian & Brothers cântate alături de cei mai apreciaţi artişti români ai momentului, precum Delia, Andra, Smiley, Loredana, Dan Bittman, Ştefan Bănică, Connect-R, Lora, Cristina Bălan, Alina Eremia, Feli, Cornel Ilie (Vunk), Zdob şi Zdub, Sergiu Ferat, Grasu XXL, Cabron, DOC, Dorian, Flavius Teodosiu, Theodosii Spassov, Omu’ iubit, Sore, Giulia, Jazzy Jo, Vlad Popescu, Blue Noise. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net