Cum se simte Amna după operația la bilă: "Azi-noapte am delirat, deși nu aveam febră"


    Amna a trecut printr-o operațiefoto: arhivă personală
Amna a trecut printr-o operațiefoto: arhivă personală

După doar două săptămâni petrecute la Survivor România 2021, în Republica Dominicană, Amna a fost nevoită să se întoarcă acasă pentru a se ocupa de problemele ei de sănătate. Vineri, 12 februarie, solista a trecut printr-o operație la bilă și se află și acum în spital, de unde le-a transmis admiratorilor câteva cuvinte despre starea ei.

"Dacă nu ați văzut ceva mai galben de atât, eu sunt. Bilirubina mea își face de cap. Am aberat azi-noapte o grămadă, am început să delirez, deși nu aveam febră. Cred că de la toate medicamentele și m-au suportat eroic oamenii ăștia (personalul medical -n.r). Mi-au zis să îi sun când se termină branula și eu nu sunam, mă culcam la loc și dormeam în continuare, e ceva... Sper să fiu bine și să plec cât mai curând acasă, asta e tot ce îmi doresc", a spus Amna pe InstaStory, acolo unde a dat vești despre starea sa de sănătate.

Probleme în Republica Dominicană de la o bacterie

“Bila trebuia scoasă la un moment dat, dacă mă hotăram să efectuez aceasta intervenție chirurgicală, pentru că aveam niste chisturi. Eu nu am avut o criză de bilă la «Survivor România», a fost vorba de o bacterie de la care am avut durerile de stomac. Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană. Eu nu mă operez acum pentru că s-a întâmplat ceva cu bila mea cât am fost la «Survivor România», trăiam cu această problemă, acele chisturi de care spuneam”, a declarat solista, într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru Click!, la întoarcerea din Republica Dominicană.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
cub horoscop iertare png
Nella Pignatelli webp
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg