Cum se simte Andreea Esca, după ce fiica ei s-a mutat în Anglia: «Deodată s-a trezit singură»

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a plecat să studieze în străinătate
Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a plecat să studieze în străinătate

Andreea Esca și-a lăsat fiica să-și urmeze visul de a studia în străinătate, iar, ca orice mamă, a avut multe emoții în momentul în care Alexia a părăsit România pentru a merge la facultate. După ce a condus-o pe aceasta până în Londra, acolo unde tânăra s-a mutat, îndrăgita prezentatoare TV a povestit cum vede ea, din perspectivă personală, această experiență, dezvăluind că relația ei cu Alexia nu s-a schimbat, deși a intervenit distanța între ele.

După ce fiica ei a plecat la studii în Londra, Andreea Esca a povestit cum s-a desfășurat mutarea Alexiei în Anglia, având în vedere că tânăra are în România familia, prietenii și chiar și iubitul, cântărețul Mario Fresh, cu care aceasta are o relație stabilă de ceva vreme. Atât prezentatoarea de la Pro TV , cât și fiica ei, trec momentan printr-o perioadă de adaptare, în care trebuie să se descurce una fără cealaltă și să-și limiteze interacțiunile la vorbitul la telefon sau la apelurile video.

Totuși, Andreea Esca a mărturisit că până în prezent nu le-a fost greu să se descurce, deoarece vorbesc tot timpul, mulțumită tehnologiei. De asemenea, știrista a susținut că nici nu a plâns atunci când Alexia a plecat, deoarece tânăra a fost foarte entuziasmată de noua ei „casă”, astfel încât Esca este încrezătoare că totul va decurge bine. 

Alexia Eram, alături de iubitul ei, Mario Fresh
Alexia Eram, alături de iubitul ei, Mario Fresh

„Da, mi-e greu fără ea. Dar acum vorbim mult mai mult decât vorbeam înainte. (...) Ea este un copil care a stat acasă, care a fost foarte răsfățată. Deodată s-a trezit singură, în 16 metri pătrați, cu tot cu bucătărie și acum trebuie să-și facă curat singură.

Când ne-am dus, am stat o săptămână împreună, pe urmă ne-am întors împreună în weekend și apoi a plecat înapoi duminică. Eu am plecat înainte și l-am lăsat pe Mario să ducă partea grea. Să știi că n-am plâns, chiar n-am plâns. Acum nici nu mai apuci să-ți facă dor de cineva cu Facetime-ul ăsta. E așa entuziasmată și când am văzut cât de frumos e acolo, sunt încrezătoare. (...) Și-a făcut o gașcă acolo din toate țările... Abia aștept să-i aducă, chiar mi-ar plăcea să fie străini care să descopere România”, a susținut Andreea Esca, în cadrul unei emisiuni TV.


    Alexia Eram, alături de iubitul ei, Mario Fresh Foto Instagram
Alexia Eram, alături de iubitul ei, Mario Fresh Foto Instagram

„O să ne vedem la două săptămâni, fie că vin eu în România sau vine el la mine. Eu am început, eu i-am scris. Îmi plăcea foarte mult de el...La Londra o să fac marketing, publicitate. Suntem foarte siguri pe iubirea noastră, facem doi ani împreună. Avem încredere unul în altul, este cel mai important lucru, mai ales dacă suntem în orașe sau țări diferite. Mario a fost cel care a zis primul «Te iubesc» și i-am răspuns cu același lucru, a fost foarte frumos”, mărturisea Alexia, în urmă cu ceva vreme, întrebată dacă relația ei cu Mario va rezista provocării distanței. 

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg