Cum se simte Draga Olteanu Matei după cinci zile de spitalizare

simeon stalpnicul png
Draga Olteanu Matei are 84 de aniFoto: arhivă personală

Speriată de moartea colegelor de scenă Stela Popescu şi Cristina Stamate de la finele lui 2017, dar şi de boala nemiloasă de care suferea Ionela Prodan, Draga Olteanu Matei s-a internat duminica trecută la spital şi nu l-a mai părăsit până vineri (4 mai). Îndrăgitei actriţe i s-a făcut rău şi pentru că i-a fost teamă să nu păţească ceva şi să nu poată fi ajutată la timp, ea a apelat la medici.

Draga Olteanu Matei (84 de ani) s-a aflat sub supraveghere medicală şi deşi s-a speculat că ar avea probleme la ficat şi pancreas, actriţa a povestit că în fapt are un disconfort minor. Mai mare a fost sperietura! Apropiaţii vedetei i-au povestit jurnalistului Cristian Brancu că actriţa a avut nişte dureri în zona colecistului (n.r. vezica biliară), motiv pentru care a vrut să-şi facă o serie de investigaţii.  

“Draga Olteanu Matei a slăbit în ultima vreme, pentru că nu prea mai avea poftă de mâncare. De fapt ea nu mai este la fel, din momentul în care soţul ei a murit.  Are o problemă la colecist. Totul este rezorvabil. Ea a vrut să-şi facă mai multe analize. Şi-a închis telefonul la îndemnul medicilor. Doamna Draga Olteanu nu se află în stare gravă. Să nu credeţi că se prăpădeşte! Ne-a rugat să spunem că este ok. Şi-a revenit, a fost un mic moment de emoţie”, a spus Cristi Brancu la emisiunea lui de la Antena Stars.

Soţul actriţei s-a stins din viaţă în urmă cu trei ani. Actriţa a fost căsătorită 44 de ani cu un reputat medic din Piatra Neamţ, oraş unde marea doamnă a teatrul românesc locuieşte şi în prezent şi unde şi-a făcut toate investigaţiile medicale. 

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
sistem rachete nasams Foto EPA EFE
celula canceroasa foto Shutterstock
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg