Cum se simte Mira după accidentul cu DJ Project. Imagine de pe patul de spital

simeon stalpnicul png
Mira începuse colaborarea cu DJ Project de doar trei zileFoto: Facebook

În urmă cu câteva zile, trupa DJ Project anunța că Mira este noua solistă a grupului, dar nici bine nu au început colaborarea, că la prima deplasare, au avut de depășit o mare cumpănă care se putea transforma într-o tragedie fără margini.

Luni, 18 septembrie, mașina în care se aflau Mira, Gino Manzotti și managerul formației a fost implicată într-un accident pe DN7. Conform datelor furnizate de IPJ Vâlcea, accidentul s-a produs după ce un TIR înmatriculat în Bihor, care circula pe direcţia Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, s-a răsturnat pe sensul opus de mers acroșând două autoturisme care circulau din sens opus. 

Una dintre victime are fractură la cutia toracică, solista are o fractură de piramidă nazală și o fisură la una dintre vertebre, iar cel de-al treilea bărbat s-a ales cu un traumatism la coloana vertebrală, suferind o tasare de vertebră, au declarat surse medicale, citate de news.ro. DJ Mazz, al treilea component al trupei, nu se afla în mașină. 

Medicii au intervenit și i-au dus pe răniți la spital. Primele vești au venit dinspre Mira, care a vrut să-și asigure fanii că nu este în pericol. "Mira este stabilă și vă mulțumește tuturor celor care ați sunat-o și i-ați transmis mesaje. O să revin cu detalii", a scris pe pagina de Facebook a cântăreței o persoană apropiată ei. Alături de mesaj a fost publicată și o imagine de pe patul de spital, în care Mira are un guler cervical și o perfuzie în braț.

mira 2 jpeg
Mira, pe patul de spitalFoto: Facebook
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
BeFunky collage (26) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
Taremi2 jpg
Platforma petroliera marina - gaze FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg