Cum și-a ascuns Feli sarcina la un eveniment monden

Ultima actualizare:

    Feli DonoseFoto Instagram
Feli DonoseFoto Instagram

Vestea că Feli Donose este gravidă a uimit o țară întreagă deoarece nimeni nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple, dat fiind faptul că nu se cunoaște identitatea iubitului ei. Mai mult de atât, până să facă anunțul acesta, nu s-a aflat că ea ar fi implicată într-o relație.

Anunțul a fost făcut de artistă într-un mod autentic lansând o piesă cu titlul „Două inimi” în care și-a declarat dragostea față de copilul pe care-l poartă în pântece. “Tu-mi ești Soarele și Luna/ Și te iubesc dintotdeauna/Te iubesc din alte vieți / Cum iubesc marii poeți”, este refrenul interpretat de ea. 

În cadrul evenimentului creat de Viva, Feli a purtat o rochie de culoare roz nude largă, mod prin care și-a mascat sarcina.


    Feli DonoseFoto Click!
Feli DonoseFoto Click!

„Două inimi bat în mine, Două-mi și doream de mică, Una este de la mama, Alta îmi va spune "Mămică", este începutul piesei prin care Feli Donose a confirmat acest lucru.

Iată ce alte vedete au fost prezente la eveniment

image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net