Cum și-a cunoscut Anca Țurcașiu soțul, acum 20 de ani. ”Eram jalnică!”

simeon stalpnicul png
Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu sunt nedespărţiţi când ies în publicFoto: Sever Gheorghe

Anca Țurcașiu și soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, sărbătoresc 20 de ani de la prima lor întâlnire într-o vacanță de vis în Africa de Sud.

După 19 ore de zbor, Anca Țurcașiu (46 de ani) și soțul ei, Cristian Georgescu, au ajuns la destinație, unde se bucură de peisaje de vis. Cei doi soți sunt adepții vacanțelor exotice și își petrec fiecare început de an peste hotare. În Africa i-a prins și aniversarea celor 20 de ani de când se cunosc.

Cu siguranță, cântăreața nu va putea uita niciodată cum l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soț. Anca Țurcașiu se afla într-un turneu în SUA de o lună de zile, imediat după despărțirea de solistul Gigi Gheorghiu, care-i frânsese inima.

ând a dat cu ochii de Cristi, Anca era nedormită şi îmbrăcată neglijent. “Îmi spălasem un trening la maşină, la o femeie, care mi-l băgase la 100 de grade şi treningul intrase la apă, eram cu gleznele pe afară, eram jalnică, cu nişte cearcăne până în barbă”, a povestit la un moment dat artista într-un interviu.

Anca și Cristian s-au cunoscut în SUA, în 1997, iar un an mai târziu au făcut nuntă mare la București. ”Pe 13 ianuarie 1997 ne-am văzut prima oară la Sacramento. Azi, după 20 de ani, îmbrățișați, la Cape Town.... E ceva, nu?”, a scris Anca Țurcașiu pe contul personal de Facebook, în dreptul unui album cu fotografii din vacanță.

simeon stalpnicul png
Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, în vacanță în Africa de Sudfoto: arhivă personală
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg
lidia buble png
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg