Cum și-a cunoscut Anca Țurcașiu soțul, acum 20 de ani. ”Eram jalnică!”

simeon stalpnicul png
Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu sunt nedespărţiţi când ies în publicFoto: Sever Gheorghe

Anca Țurcașiu și soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, sărbătoresc 20 de ani de la prima lor întâlnire într-o vacanță de vis în Africa de Sud.

După 19 ore de zbor, Anca Țurcașiu (46 de ani) și soțul ei, Cristian Georgescu, au ajuns la destinație, unde se bucură de peisaje de vis. Cei doi soți sunt adepții vacanțelor exotice și își petrec fiecare început de an peste hotare. În Africa i-a prins și aniversarea celor 20 de ani de când se cunosc.

Cu siguranță, cântăreața nu va putea uita niciodată cum l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soț. Anca Țurcașiu se afla într-un turneu în SUA de o lună de zile, imediat după despărțirea de solistul Gigi Gheorghiu, care-i frânsese inima.

ând a dat cu ochii de Cristi, Anca era nedormită şi îmbrăcată neglijent. “Îmi spălasem un trening la maşină, la o femeie, care mi-l băgase la 100 de grade şi treningul intrase la apă, eram cu gleznele pe afară, eram jalnică, cu nişte cearcăne până în barbă”, a povestit la un moment dat artista într-un interviu.

Anca și Cristian s-au cunoscut în SUA, în 1997, iar un an mai târziu au făcut nuntă mare la București. ”Pe 13 ianuarie 1997 ne-am văzut prima oară la Sacramento. Azi, după 20 de ani, îmbrățișați, la Cape Town.... E ceva, nu?”, a scris Anca Țurcașiu pe contul personal de Facebook, în dreptul unui album cu fotografii din vacanță.

simeon stalpnicul png
Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, în vacanță în Africa de Sudfoto: arhivă personală
Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg