Cum și-a petrecut Andra ziua de naștere. Măruță i-a făcut o surpriză de zile mari

Ultima actualizare:

    Andra a avut parte de o surpriză specială chiar de la artistul ei preferat Robbie Williamsfoto: Facebook
Andra a avut parte de o surpriză specială chiar de la artistul ei preferat Robbie Williamsfoto: Facebook

Andra și-a aniversat miercuri, 23 august, cei 31 de ani la concertul lui Robbie Williams din Budapesta, în compania soțului, Cătălin Măruță, fratelui, surorii și nepoatei sale. Cântăreața a avut parte de o surpriză neașteptată chiar de la artistul de pe scenă, unul dintre cântăreții ei preferați, care i-a cântat celebrul ”La mulți ani”, în fața miilor de oameni.

Andra a avut parte de o aniversare pe care nu o va uita. Cătălin Măruță a avut grijă ca ziua sa de naștere să fie exact cum și-a dorit, însă acesta a făcut și un lucru la care, cu siguranță, cântăreața nu s-ar fi gândit, ce să mai vorbim de așteptat. Acesta a dus-o la concertul artistului ei preferat, Robbie Williams, în Budapesta și a adus și o parte din familia sa să-i fie alături.

Andra a fost luată prin surprindere în momentul în care Robbie Williams s-a oprit din cântat piesele lui celebre și i-a dedicat un moment Andrei. Acesta a cântat ”La mulți ani”, pe scenă, în fața miilor de participanți la concertul său, iar cântăreața noastră abia și-a stăpânit lacrimile.

Măruță face orice pentru fericirea iubitei sale soții și se gândește mereu la noi lucruri și mijloace prin care o poate surprinde plăcut, până la lacrimi. Acesta i-a scris și o declarație de dragoste pe pagina sa de Facebook, chiar în dimineața aniversării, mesajul emoționant fiind distribuit și comentat de mii de internauți și fani ai cuplului.

"Te iubesc de când te-am cunoscut, de 11 ani, mi-ai spus «Da» acum 9 ani, ești minunată de când te-ai născut, de 31 de ani. La mulți ani, iubita mea!", a scris moderatorul pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net