Cum și-a sărbătorit Mihaela Cernea ziua de naștere după divorțul de Costin Craioveanu. Cine i-a fost alături

#Exclusiv Click!

Mihaela Cernea se pare că s-a împăcat cu ideea că a divorțat de Costin Craioveanu (47 de ani) după 21 de ani de mariaj și se bucură acum de fiecare clipă de liniște. Zilele trecute, fosta componentă de la trupa Class a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani, astfel că nu a ezitat să organizeze o întâlnire cu cei apropiați pentru a celebra așa cum trebuie ziua sa de naștere.

Mihaela Cernea se pare că este mai liniștită ca niciodată! Vedeta are grijă de cei doi copii pe care îi are împreună cu pictorul, Costin Cravioveanu, Leon (17 ani) și Leia (14 ani).

Pe lângă liniștitea sufletească de care are parte în ultima perioadă, fosta componetă de la trupa Class se poate lăuda și cu un succes enorm pe plan profesional, deoarece în ultima perioadă și-a deschis și două cluburi de distracție în Centrul Vechi al Capitalei.

Însă, pe lângă munca de zi cu zi și grija pe care o poartă pentru cei doi copii pe care îi are cu Costin, Mihaela Cernea nu îi neglijează deloc pe cei apropiați care îi sunt alături și la bine și la rău. Contactată de Click!, artista ne-a dezvăluit cum și pe cine a avut alături de ziua sa de naștere.

“Am avut o zi frumoasă de naștere. Am sărbătorit alături de familie și prieteni și a fost extraordinar”, a precizat vedeta.

Mihaela Cernea, divorț fulger!

Fosta cântăreață de la trupa Class a ales să divorțeze, la finalul anului trecut, de Costin Craioveanu, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 21 de ani. Despărțirea lor a fost una „cu cântec”, deoarece Mihaela lansa atunci, în spațiul public, fel de fel de acuzații defăimătoare la adresa fostului partener de viață. Printre altele, aceasta a reclamat că fostul ei partener ar fi fost agresiv fizic cu ea, însă, la scurt timp după acele atacuri publice, vedeta alegea să își retragă toate afirmațiile negative la adresa lui Costin Craioveanu.

De asemenea, nici Costin, în acea perioadă, nu a stat cu mâinile în sân și o ataca pe femeia cu care s-a iubit mai bine de două decenii, cu ajutorul unui mesaj postat pe contul său de Instagram, în care dădea de înțeles că Mihaela și-ar fi găsit fericirea deja în brațele unui alt bărbat.

„Din când în când mai «bat» și mă apar de câte un țăran din Sălăjan, care se bagă peste familia mea, iar mâna mea dreaptă nu mai poate picta, că mi-au rupt-o în fața sălii. Doar voiam să știu cu cine pleacă Leia mea la ski. Restul e cancan și vrăjeală”, a fost mesajul lui Costin pe contul său de Instagram.

Click! spune

Costin Craioveanu se pare că trece și el printr-o perioadă destul de liniștită pe plan amoros, deoarece pictorul a ales să se recăsătorească, la începutul acestui an, cu o domniță tânără, brunetă de această dată, cu forme apetisante, care spune el că este “o fată credincioasă”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net