Cum slăbeşte Cristina Şişcanu cu tărâţe şi seminţe de in


    Cristina Şişcanu a intrat în luna a patra de sarcinăfoto: arhiva personală
Cristina Şişcanu a intrat în luna a patra de sarcinăfoto: arhiva personală

A început să se pună serios pe slăbit! Cristina Şişcanu urmează o dietă, la sfatul antrenorului său personal de fitness, Călin Novăcescu. Soţia lui Mădălin Ionescu a mărturisit că pierde în greutate cu două ingrediente naturale şi un pahar cu apă.

Cristina Şişcanu (31 de ani) exprimentează deja efectele unei noi diete pe care o urmează. Soţia prezentatorului tv a mărturisit că foloseşte în alimentaţie seminţe de in măcinate şi tărâţe de psyllium, două ingrediente care o ajută să nu mai aibă nevoie de niciun aliment până la masa de prânz. Mai exact, vedeta dizolvă într-un pahar cu apă câte o linguriţă din cele două ingrediente şi apoi bea conţinutul dimineaţa pe stomacul gol. Ea recunoşte că micul ei dejun nu este la fel de gustos ca nişte ouă prăjite cu bacon, însă le consumă cu mare plăcere numai la gândul că aceste ingredinete o fac să piardă în greutate.

În ultimii ani, Cristina Şişcanu a avut o greutate oscilantă. Au fost momente, în care a arătat trăsnet, dar şi apariţii criticate ale vedetei, pentru colăceii formaţi în jurul abdomenului. Pentru că se apropie vara, Cristina vrea se pare să arate bine, aşa că în paralel cu un program susţinut la sala de fitness, a început să mânânce sănătos şi să-şi reducă micul dejun la seminţe de in, tărâţe de psyllium şi un pahar cu apă.     

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
8 boca arsenie  jpeg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
cub mircea baniciu png
FotoJet jpg
artilerie rusesca
Centrala hidroelectrica pe Dunare FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg