Cum sparge Paul Ipate banii rămași de la „Ferma vedetelor”

8 iunie 2016
image
La începutul anului, Paul Ipate a renunțat la mașină. De atunci, se deplasează cu un scuterfoto: arhiva personală

Abia întors din Cipru după trei luni de filmări grele, actorul Paul Ipate (31 de ani) este foarte preocupat de cum va cheltui banii care-i rămân din premiul de 50.000 de euro obținut la „Ferma vedetelor” (PRO TV).

Imediat după ce sâmbătă (4 iunie) PRO TV a anunțat cine este câștigătorul de la „Ferma vedetelor”, Paul Ipate a povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce vrea să facă cu banii pe care i-a câştigat în Ciprru. „Jumătate din cei 50.000 de euro i-am donat către «Hospice Casa Speranţei, unde sunt oameni minunaţi care îngrijesc pacienţi cu boli incurabile şi, mai nou, au deschis şi o secţie de pediatrie, iar cu ceilalţi voi călători şi îi voi investi în tot ceea ce îmi aduce bucurie”, a declarat actorul, pentru Click!

A câștigat 50.000 de euro la „Ferma vedetelor”

Se pare că Paul Ipate mai are și alte idei despre cum va cheltui ceilalți 25.000 de euro. În ianuarie, înainte de a pleca în Cipru pentru filmările de la „Ferma Vedetelor”, actorul a publicat câteva filmuleţe pe reţelele de socializare în care spunea că este gata să-şi vândă maşina. După ce şi-a vândut autoturismul, Ipate a fost nevoit să-ți achiziţioneze un alt vehicul cu care se deplasează prin oraş. Este vorba despre un scuter, cu care s-a lăudat deja pe Internet.

Acum, pentru că are ceva mai mulți bănuți în cont, Paul Ipate se va gândi să-și cumpere o năuă mașină. Cel puțin așa cred amicii lui.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg