Cum sună piesa romantică lansată de Adrian Minune cu Park Place și Any1

Adrian Minune încheie anul 2021 cu forțe proaspete și se reinventează în plan muzical. Celebrul solist de manele colaborează cu o gașcă de muzicieni pe val și a lansat piesa “Adio”.

Any 1, Adrian Minune și Park Place
Any 1, Adrian Minune și Park Place

Solistul și-a unit forțele cu producători profesioniști. Adrian Minune (47 de ani), regele manelelor, a lucrat împreună cu Balkanika Records și Any1 & ParkPlaceProduction, la videoclipul piesei "Adio", ultima melodie pe anul acesta și prima dintr-un șir lung de colaborări despre care veți auzi în 2022. Noua piesă semnată de Adrian a fost produsă în studiourile Balkanika Records, iar la muzică au colaborat Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1), care au făcut și textul. La Mix/Master a lucrat Andy Robert (Any1).

"suntem foarte bucuroși de colaborarea cu Adrian"

Am vrut să aflăm mai multe amănunte de la cei doi compozitori despre această colaborare specială, care se pare că nu va fi și ultima. "Noi, Any1&ParkPlaceProduction suntem foarte bucuroși de colaborarea cu Adrian. Este prima dintr-un lung șir de colaborări, mai multe piese semnate de casa noastră de producție pentru el, melodii ce se vor lansa pe parcursul anului 2022, piesa <Adio> fiind prima din acest șir lung de proiecte. Adrian a venit în studio, i-am prezentat această piesă și i-a plăcut foarte mult. Încercăm să ne apropiem de sound-ul lui Adrian din anii precedenți, cel care l-a consacrat în lumea muzicală. Este o piesă de dragoste care sperăm să atingă sufletele oamenilor care o vor asculta. Vor urma, din ianuarie, alte proiecte și colaborări, piese tot scrise de noi pentru Adrian sau în colaborare cu alți artiști de renume din lumea manelelor. Vor fi multe surprize atât din partea casei de producție, cât și din partea lui Adrian, care este foarte bucuros de colaborarea cu noi", ne-au mărturisit cei doi muzicieni de la Any1& ParkPlace Production.

Cine este Park Place?

Solistul Park Place, pe numele real Ovidiu Junghiatu, și-a început activitatea artistică la îndemnul compozitorului Dinu Giurgiu, fiind îndrumat să urmeze Liceul de Muzică Dinu Lipatti, iar la 7 ani a fost admis primul în promoția sa. De-a lungul timpului a avut numeroase spectacole și filmări, iar pe când avea numai 10 ani a reprezentat România la Festivalul Bucuriile Europei de la Belgrad. Cu această ocazie a fost invitat la televiziunea națională pentru a interpreta la vioară piesa „Ciocârlia”, lucru ce i-a adus titulatura de cel mai tânăr interpret al acestei melodii. La 15 ani a intrat în ansamblul folcloric „Rapsodia Română” ca violonist principal unde a activat până la 18 ani, iar în paralel a concertat pe scena Ateneului Român, Palatului Parlamentului, Cotroceni și a Sălii Radio.

Park Place
Park Place

Ovidiu Junghiatu a colaborat ca și violonist cu artiști de toate genurile de la maneliști de top la folcloriști și ocazional cu soliști sau trupe că Zdob și Zdub, Paula Seling, Elena Gheorghe, Delia, Whats’s Up. La 21 de ani a fost cooptat în trupa Esspresso, viitoarea Park Place, unde a interpretat piese din repertoriul internațional, piese cu grad mare de dificultate, de la jazz blues, rock funk, pop la etno funk, iar la jumătatea anului 2009 a colaborat cu Dj Delyno alături de care a lansat piesa „I Have The World” care în prezent se bucură de un real succes. După mai multe piese anul acesta a lansat o melodie cu Mattyas și apoi a lansat solo ”Evelina”. Iar surprizele nu se opresc aici.

Cine este Any1?

Any1, pe numele lui real Niculae Robert Andrei, e cunoscut ca și producător independent premiat la Vina del Mar cu piesa „Tu Boquita” cântată de Jorge Gonzales și colaborările cu Kaan, Snoop Dogg și Eleni Foureira pentru piesa „Sirens”. Activitatea de producție muzicală a început în 2007, când Any1 a lansat sub pseudonimul Andy Robert un episod numit „Makeba’s Dnace”, de 3 piese de minimal-tech ajunse în topurile internaționale ale unor DJ precum Fedde Le Grand și Carl Cox. Ulterior ajunge să își schimbe stilul și produce albumul intitulat „No Matter What” cântat de Proconsul. În 2013 produce „Bling”, piesă cântată de Mandinga care se bucură de succes în topurile radio din aceea perioada.

Any 1
Any 1

În 2015 participa la producția audio a coloanei sonore pentru serialul „Pariu cu viața” Urmează pe parcursul carierei o serie de piese ajunse în topurile internaționale și naționale precum Lora feat Shift „Pînă la Rai”, Mandinga – „Adrenalina”, Elianne feat Connect-R – „Mă bate inima”, Fidas și Oana Radu – „Aroganță”, Elianne feat Dorian Popa – „Fără Tine”, Angeles – Fără culoare”, etc. Soslistul Any1 își face debutul târziu în cariera muzicală cu piesa „Fosta Greșeală” cătată de Tuans i Any1, apoi colaborează cu Amna la piesă „Acum un an”. Iar surprizele continuă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net