Cum vorbeşte Valentina Pelinel despre tatăl copilului ei

Ultima actualizare:

    Valentina Pelinel va deveni mămica unui băieţelfoto: arhiva personală
Valentina Pelinel va deveni mămica unui băieţelfoto: arhiva personală

Sarcina Valentinei Pelinel a devenit un subiect despre care probabil nu există român care să nu fi aflat. Fostul model a detonat o adevărată "bombă" atunci când a anunţat că va deveni mămica unui băieţel, însă la o săptămână de la acel moment continuă să păstreze misterul în ceea ce priveşte identitatea tatălui. Deşi Alina, soţia lui Cristian Borcea, a ieşit public şi i-a cerut Valentinei să-i respecte familia, blonda nu s-a lansat în atacuri şi nici nu s-a grăbit să-i răspundă, dar nici să confirme că fostul dinamovist este tatăl bebeluşului pe care îl aşteaptă.

În loc să se bucure de sarcină, Valentina Pelinel (35 de ani) a devenit ţinta unor atacuri, care au afectat-o profund. Prima care i-a trimis săgeţi otrăvite a fost chiar Alina Borcea, actuala soţie a fostului şef de la Dinamo, cu care se presupune că fostul model ar avea o relaţie. Deşi mulţi s-au grăbit să o critice, blonda are de partea ei şi mulţi susţinători, care i-au ridicat moralul şi o ajută să-şi ducă sarcina la termen, în cele mai bune condiţii. Înainte de a începe toată nebunia creată în jurul acestui subiect, Valentina Pelinel a răspuns unor întrebări, în exclusivitate pentru Click!

1.Ai povestit că ai făcut mai multe teste de sarcină pentru a te convinge? Câte au fost?

Nici prea multe, nici prea puţine:)) 2. Ce nu-ţi lipseşte din casă sau din frigider de când ai aflat că vei deveni mămică?

Mereu am fost pofticioasă, acum ceva mai mult, dar e normal3. Ţi-ai schimbat garderoba? Poţi să mai porţi jeanşi sau preferi rochii lejere?

Încă pot să port hainele din garderobă şi clar că voi avea nevoie şi de piese noi, că acum nu mai e burtica plată de top model4.  Care a fost sentimentul tău, să-ţi ascunzi sarcina sau să ţi-o afişezi?

Nu e nimic de ascuns, e o minune de la Dumnezeu, dar nici nu mi-am dorit să fac un subiect din asta, nu sunt vreo eroină, multe femei sunt mame.

5. Ai ramas în relaţii bune cu Cristi Boureanu. Ţi-a dat vreun semn, de felicitare?

Propun să nu îl implicăm pe fostul soţ în povestea asta. E despre sarcina mea şi nu văd legătura.6. Trei cuvinte care îl descriu cel mai bine pe tatăl copilului.

Tatăl copilului meu.7. Cum te-a cucerit şi cum te-ai îindrăgostit de el?

Tatăl copilului meu.8.  Cum îţi vei creşte copilul? Te-ai gândit la ajutoare, bonă? Ca o mamă responsabilă. Sper să fiu o mamă foarte bună şi răbdătoare.

Imediat după anunţul sarcinii, Valentina Pelinel a plecat într-o vacanţă la munte, în Franţa, însă a mărturisit că va face declaraţii la întoarcerea ei din călătorie.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net