Cum vorbeşte Valentina Pelinel despre tatăl copilului ei


    Valentina Pelinel va deveni mămica unui băieţelfoto: arhiva personală
Valentina Pelinel va deveni mămica unui băieţelfoto: arhiva personală

Sarcina Valentinei Pelinel a devenit un subiect despre care probabil nu există român care să nu fi aflat. Fostul model a detonat o adevărată "bombă" atunci când a anunţat că va deveni mămica unui băieţel, însă la o săptămână de la acel moment continuă să păstreze misterul în ceea ce priveşte identitatea tatălui. Deşi Alina, soţia lui Cristian Borcea, a ieşit public şi i-a cerut Valentinei să-i respecte familia, blonda nu s-a lansat în atacuri şi nici nu s-a grăbit să-i răspundă, dar nici să confirme că fostul dinamovist este tatăl bebeluşului pe care îl aşteaptă.

În loc să se bucure de sarcină, Valentina Pelinel (35 de ani) a devenit ţinta unor atacuri, care au afectat-o profund. Prima care i-a trimis săgeţi otrăvite a fost chiar Alina Borcea, actuala soţie a fostului şef de la Dinamo, cu care se presupune că fostul model ar avea o relaţie. Deşi mulţi s-au grăbit să o critice, blonda are de partea ei şi mulţi susţinători, care i-au ridicat moralul şi o ajută să-şi ducă sarcina la termen, în cele mai bune condiţii. Înainte de a începe toată nebunia creată în jurul acestui subiect, Valentina Pelinel a răspuns unor întrebări, în exclusivitate pentru Click!

1.Ai povestit că ai făcut mai multe teste de sarcină pentru a te convinge? Câte au fost?

Nici prea multe, nici prea puţine:)) 2. Ce nu-ţi lipseşte din casă sau din frigider de când ai aflat că vei deveni mămică?

Mereu am fost pofticioasă, acum ceva mai mult, dar e normal3. Ţi-ai schimbat garderoba? Poţi să mai porţi jeanşi sau preferi rochii lejere?

Încă pot să port hainele din garderobă şi clar că voi avea nevoie şi de piese noi, că acum nu mai e burtica plată de top model4.  Care a fost sentimentul tău, să-ţi ascunzi sarcina sau să ţi-o afişezi?

Nu e nimic de ascuns, e o minune de la Dumnezeu, dar nici nu mi-am dorit să fac un subiect din asta, nu sunt vreo eroină, multe femei sunt mame.

5. Ai ramas în relaţii bune cu Cristi Boureanu. Ţi-a dat vreun semn, de felicitare?

Propun să nu îl implicăm pe fostul soţ în povestea asta. E despre sarcina mea şi nu văd legătura.6. Trei cuvinte care îl descriu cel mai bine pe tatăl copilului.

Tatăl copilului meu.7. Cum te-a cucerit şi cum te-ai îindrăgostit de el?

Tatăl copilului meu.8.  Cum îţi vei creşte copilul? Te-ai gândit la ajutoare, bonă? Ca o mamă responsabilă. Sper să fiu o mamă foarte bună şi răbdătoare.

Imediat după anunţul sarcinii, Valentina Pelinel a plecat într-o vacanţă la munte, în Franţa, însă a mărturisit că va face declaraţii la întoarcerea ei din călătorie.  

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub rona hartner png
catherine zeta jones png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg