Cuvinte grele din partea Oanei Lis: «Tatăl meu, un pușcăriaș, fratele meu, un trădător»

Ultima actualizare:

    Oana Lis a avut numai cuvinte dure de spus la adresa fratelui și tatălui eiFoto: arhivă personală
Oana Lis a avut numai cuvinte dure de spus la adresa fratelui și tatălui eiFoto: arhivă personală

Nu de puține ori, Oana Lis a declarat că nu are o relație bună cu tatăl și fratele său, cu care s-a și certat în direct, pe la diverse televiziuni. Mama ei a murit, așa că singurul sprijin îl are în Viorel, soțul ei, și în bunica sa, prea bătrână pentru a fi alături de Oana atât cât aceasta și-ar dori.

De multe ori considerată prea sinceră de unii, Oana Lis nu se ascunde după deget. Când are ceva de spus, spune și nu o interesează dacă deranjează pe cineva, dacă este prea dură sau dacă folosește cuvinte care ar putea fi considerate vulgare. Așa cum ne-a obișnuit, Oana a lăsat un mesaj pe Facebook, unde nu a avut nimic bun de spus despre tatăl și fratele ei. Ba din contră. 

"Azi am avut un insight, stând de vorbă cu un prieten care și-a pierdut un părinte de curând, cu care avusese o relație excelentă. Și mă gândeam: tatăl meu, un pușcăriaș,un pervers, un violator, mama, decedata (așa că nu o să comentez despre ea), fratele meu, un Iuda, un trădător. Cu nici unul nu mai vorbesc. Și mă gândeam că eu sufăr după o imagine despre familia pe care mi-aș fi dorit-o. Și că suferința ar fi fost mult mai mare dacă aș fi avut o relație bună cu ei și acum ei n-ar mai fi existat în viața mea... Asa ca, tot răul spre bine... depinde cum vezi lucrurile...", a scris Oana Lis.

Prietenii de pe Facebook i-au atras atenția asupra duritatea cuvintelor folosite, dar soția fostului primar al Capitalei a spus că ceea ce a scris este adevărat și că, din punctul ei de vedere, a vorbit chiar frumos, față de ce ar fi putut spune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net