Cuza și Emi, de la Noaptea Târziu: „Pentru ultima dată zicem: Asia Express continuă!” Surorile Buble privesc la TV finala

Ultima actualizare:

    Cuza și Emi, de la „Noaptea Târziu” sunt în marea finală „Asia Express”Foto: Arhivă personală
Cuza și Emi, de la „Noaptea Târziu” sunt în marea finală „Asia Express”Foto: Arhivă personală

Și concurenții „Asia Express” privesc cu sufletul la gură, alături de telespectatori, marea finală ce se joacă duminică seară, 28 noiembrie. Bătălia se dă între echipele formate din Mihai și Elwira Petre și băieții de la „Noaptea Târziu”, Emi și Cuza, care au dat tot ce au avut mai bun pentru a-și merita locul în finală.

„Suntem în finala Asia Express! Nu îmi vine sa cred că am ajuns până aici! Emile, te iubesc, sunt mândru de tine!! Urati-ne bafta duminică”, anunța Cuza reușita lor.În ziua cea mare însă, Cuza a făcut pe Instastory un cântecel cu tematica Asia Express, așa cum și-a obișnuit urmăritorii.„Vă spun iară, că diseară e o finală, e finala Asia, uită-te la fața mea! Sunt atât de fericit”, a glumit Cuza pe Instagram încă de dimineață. Mai târziu însă, acesta s-a reunit cu Emi și și-a adunat mai mulți prieteni, printre care și câțiva reporteri de la Asia Express, vizionând împreună marea finală.

„Pentru ultima dată zicem: Asia Express continuă!”, au strigat cu toții în cor. De asemenea, tot într-o notă amuzantă, Cuza a publicat și câteva filmulețe cu „încălzirea” înainte de jocul final, în care apărea și echipa formată din Mihai și Elwira Petre, care mimau un antrenament.

Lidia Buble, în fața televizorului la ultima emisiune Asia Express: „Încă visez că jucăm finala”


    Lidia și Estera Buble au fost la un pas de finala Asia ExpressFoto: Instagram
Lidia și Estera Buble au fost la un pas de finala Asia ExpressFoto: Instagram

Au fost la un pas de marea finală Asia Express, dar Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost eliminate, spre norocul perechii Elwira și Mihai Petre. Cei doi soți au avut mai multă baftă la jocul cuferelor și s-au putut bucura să intre în ultima etapă a concursului și să se dueleze pentru premiul de 30.000 de euro cu Emi și Cuza de la Noaptea Târziu.Lidia și Estera au fost de față la ultimul joc din Ierusalim, iar în seara în care s-a difuzat finala, Lidia le-a spus celor care o urmăresc pe Instagram că nu putea rata să vadă și ultima emisiune din sezonul patru.„Am avut câteva zile pentru mine, m-am relaxat și am revenit cu forțe proaspete pe Instagram. Acum mă uit la Asia Express. Trebuie să recunosc că este foarte ciudat să mă uit și să nu mai fim eu și Esti acolo. E frumos și pentru că îi văd pe colegii mei, dar sinceră sa fiu, credeți-mă că am nopți în care visez că jucăm finala Asia Express”, a mărturisit Lidia Buble în story-urile de pe rețeaua socială.

Mihai și Elwira Petre urmăresc și ei finala

Mihai Petre a refăcut alături de Elwira primul moment al competiției, în care prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, le-a oferit concurenților prima misiune. În pas alergător, Mihai Petre și-a amintit toate detaliile de atunci, până și locul în care stăteau ceilați concurenți.De asemenea Elwira Petre a arătat pe Story cum și-a strâns acasă prietenii susținători și au privit împreună marea finală. „Ia uitați ce echipă am în spate! Asia Express!”, a spus ea, în uralele celorlalți. Mihai a explicat că el se află în Israel, la Campionatul Mondial de dans, și speră să intre și acolo în finală. Totuși, a arătat că vizionează marea finală Asia Express pe tabletă.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net