Da, tată! De azi sunt majoră

Ultima actualizare:

    Carmen, năbădăioasa fiică a lui Adi Minune, împlinește 18 ani și face chef de chef în familie
Carmen, năbădăioasa fiică a lui Adi Minune, împlinește 18 ani și face chef de chef în familie

Abia sâmbătă, 12 decembrie, bifează vârsta majoratului, dar deja are multe trecute pe lista “nefăcutelor”. Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, a ţinut prima pagină a ziarelor din cauza iubirii interzise cu Franco, pentru care a şi fugit de acasă.

S-a lansat în showbiz în ianuarie 2015, iar acum piesa de debut, „Domino”, a ajuns la peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube. Carmen Simionescu, fata lu’ tata Adrian Minune, s-a menţinut în topuri şi cu melodiile “S.O.S.” şi “Şah mat”, iar în toamnă l-a prins pe Dumnezeu de picior odată cu participarea la „Te cunosc de undeva”, show difuzat de Antena 1 în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00.

Dar nu doar cu reuşite a ieşit adolescenta în prim-plan, ci şi cu o boacănă uriaşă, despre care presa a scris pagini întregi. În mai 2014, Carmen a fugit de acasă pentru iubitul ei de atunci, Franco (19 ani), lăsându-şi tatăl în urmă negru de supărare. Cei doi s-au despărţit între timp, iar tânăra s-a axat pe cariera muzicală şi pe studii.

“Parcă nu sunt pregătită pentru această vârstă. Şi spun asta zâmbind, pentru că încă mă simt un copil. Voi da o petrecere, la care sunt invitaţi prietenii, familia, cei alături de care am lucrat pe parcursul acestui an, dar şi oamenii de televiziune şi artiştii care mi-au devenit prieteni, aici, la Antena 1. Ce cadou mi-a pregătit tata? Simplul fapt că mi-a organizat petrecerea şi că şi-a ţinut ziua respectivă ocupată strict pentru mine e un cadou superb!”, a declarat Carmen.

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg
banner  Andrei Aradits png
banner otniela png