Dalida din Las Fierbinți s-a întors la muncă după ce a născut. Ecaterina Ladin: «O să alăptez și la filmări»

Ultima actualizare:

    Ecaterina Ladin și soțul Laurențiu au acum doi băieți, Marcu și Petricăfoto: Instagram
Ecaterina Ladin și soțul Laurențiu au acum doi băieți, Marcu și Petricăfoto: Instagram

La trei luni de când l-a adus pe lume pe micuțul Petru Theodor, actrița Ecaterina Ladin, interpreta celebrei Dalida din serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV, s-a întors luni, 17 mai, pe platourile de filmare.

Ecaterina Ladin a lăsat bebelușul acasă în grija tatălui, însă este pregătită să-l ia și pe micuțul Petru cât de curând la filmări, mai ales că acesta trebuie alăptat. „O să iau și copilul la filmari cu mine, îl alăptez acolo. Are 7 kg acum Petru, si-a revenit bine de tot, pentru că el s-a născut prematur. A venit cu două săptămâni mai devreme pe lume. Era micuț rău de tot când l-am născut“, a declarat actrița, la emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Ecaterina Ladin nu se grăbește cu botezul

Dalida nu se grăbește însă cu botezul micuțului Petru, chiar dacă autoritățile au relaxat măsurile și s-a dat drumul la petreceri. “În septembrie abia îl botezam pe Petru, la șase luni. Nu ne grăbim cu botezul. Trebuie să vină lume multă. Numai din Chișinău avem invitate 50 de persoane, astea sunt numai neamurile. Vor trebui vaccinați toți. Vrem să se mai relaxeze puțin lucrurile“, a mai spus actrița. 

Cea de-a doua naștere a fost una cu emoții pentru Ecaterina Ladin. Actrița, în vârstă de 37 ani, a vrut să nască natural, dar contracțiile i s-au declanșat cu două săptămâni înainte de termen. Pentru a putea rămâne însărcinată, Ecaterina a făcut mai multe tratamente de fertilitate. Născută la Chişinău, Ecaterina Ladin s-a mutat în Bucureşti la vârsta de 17 ani şi a studiat Actoria. Ecaterina Ladin este căsătorită cu Laurenţiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova, cu care  mai are un băiat în vârstă de cinci ani, pe nume Marcu.

Citește și:

Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți: „Am născut prematur, m-am speriat!”

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net