Damian Drăghici a renunțat la două vicii uriașe de dragul copilului: "Eu nu beam un șpriț, beam o cisternă"

Ultima actualizare:

    Damian Drăghici și soția lui, Cristinafoto: arhivă personală
Damian Drăghici și soția lui, Cristinafoto: arhivă personală

Damian Drăghici este un alt om de doi ani și jumătate, de când a devenit, din nou, tată! De dragul fiului său, Andrei, cântărețul, în vârstă de 51 de ani, a renunțat până și la vicii, ba chiar și-a pus cariera pe locul doi.

Damian Drăghici (51 de ani) a reușit să scape de două dintre cele mai mari vicii ale sale, alcoolul și tutunul, care-i făcuseră viața un calvar. Schimbarea a survenit atunci când solistul a devenit tată și când a renunțat pentru un an de zile și la carieră, de dragul fiului său, Andrei. “Eu nu beam un șpriț, beam o cisternă înainte să intru pe scenă. S-a făcut o schimbare odată cu venirea copilului pe lume. Vreau o viața sănătoasă, fără mahmureală. A durat ani de zile, eu beam ca să-mi depășesc inhibițiile pe care le aveam pe scenă. Mi-am permis să mă retrag un an de zile și să stau cu copilul”, a povestit Damian Drăghici, la Antena Stars.

„Am făcut vasectomie acum 10 ani, dar a fost reversibilă!”

Până să vină fiul său, Andrei, pe lume, artistul a recunoscut că nu-și dorea deloc copii, ba chiar a suferit și o vasectomie (n.r. sterilizare masculina) în urmă cu 10 ani. „Sunt doi ani și jumătate de când a apărut Andrei, este un miracol în fiecare zi. Nu-mi aduc aminte de nimic de acum 28 de ani, acum văd toate detaliile, de la cum doarme, de la cum mănâncă, la cum spune fiecare cuvânt. Atunci eram disperat după carieră și am pierdut momentele importante, dar acum cu Andrei e altceva. Am încercat, dar nu-i ușor, după 30 de ani de muncă și de ADHD să te retragi acasă cu soția și copilul, dar tot încerc. A devenit ușor acum să stau cu ei. Îl iubesc pe Andrei ca pe ochii mei din cap. Eu nu am vrut până acum trei ani să fac copii. Am făcut și vasectomie acum 10 ani, dar a fost reversibilă! Experiența cu Andrei m-a făcut însă să-mi mai doresc copii. Dacă acum 25 de ani eram potent financiar aș fi făcut 20 de copii”, a mai spus acesta, la „Xtra Night Show”.


    Damian Drăghici, alături de Cristina Stroe și fiul lor, Andreifoto: arhivă personală
Damian Drăghici, alături de Cristina Stroe și fiul lor, Andreifoto: arhivă personală

Cristina Stroe: "Damian m-a ajutat mult cu băiatul nostru"

În toamna anului 2018, muzicianul Damian Drăghici și-a încercat norocul pentru a treia oară în amor, cerând-o în căsătorie pe Cristina Stroe, după două mariaje eșuate. Se pare că, de data aceasta, artistul a tras lozul câștigător, pentru că femeia mai tânără cu 23 de ani l-a făcut pentru a doua oră tătic. ”Damian m-a ajutat mult cu băiatul nostru, Andrei. Se trezea dimineața și încălzea laptele copilului. Eu eram dărâmată atunci, eram foarte obosită. Nu știu dacă mai vreau alt copil”, a spus Cristina Stroe, la aceeași emisiune. Cristina Stroe are 28 de ani, este originară din Râmnicu Sărat și a devenit cunoscută după ce, în 2016, și-a încercat norocul la emisiunea”Vocea României”, cu piesa Aurei Urziceanu, „Dor de viață”. Mai apoi, tânăra a fost cooptată în trupa Andrei si l-a cunoscut pe Damian Draghici, cu care a colaborat în spectacolele acestuia. Cristina Stroe i-a dăruit artistului un băiețel frumos și sănătos, la începutul anului 2019, astfel că Damian Drăghici a devenit tată pentru a doua oară, la aproape 49 de ani.

Citește și:

Damian Drăghici: ”Am avut foarte multe dependențe, de la băutură, țigări, dulciuri, iarbă"

Damian Drăghici, despre trauma care i-a marcat viața: "Am fost abandonat undeva pe la vârsta de un an". Cine este mama lui

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net