Damian Drăghici, despre rolul din Sacrificiul: «Personajul este o continuare a vieții mele»

Ultima actualizare:
Damian Drăghici și Mihai Gruia Sandu în serialul ”Sacrificiul”
Damian Drăghici și Mihai Gruia Sandu în serialul ”Sacrificiul”

Damian Drăghici debutează în actorie în serialul „Sacrificiul”, ce va avea marea premieră pe 11 și 12 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. Artistul semnează și o parte din coloana sonoră a serialului. Damian a dezvăluit, pentru Click!, cât de mult se regăsește în rolul pe care îl interpretează.

În serialul ”Sacrificiul”, artistul Damian Drăghici interperetează rolul lui Rapha, un personaj inspirat parcă din povestea vieții lui. Rapha, fratele lui Leo, personajul interpretat de Mihai Gruia Sandu, a avut o carieră de succes în State. Are studii superioare și vine cu amprenta lui în familie.

  • Click!: Damian, pornești pe un drum nou al artei, și anume, actoria. Îți vei face debutul în serialul ”Sacrificiul”. Ce ne poți spune despre decizia de a te alătura distribuției serialului?

Damian Drăghici: Inițial am avut emoții! Fiind un perfecționist, de fel am o autocritică foarte puternică și nu știam dacă o să fac față. Dar echipa m-a primit cu brațele deschise și asta a contat foarte mult pentru mine. Îmi place ceea ce fac!

  • Cum îți descrii personajul din serialul ”Sacrificiul”?

Rapha, fratele lui Leo (Mihai Gruia Sandu), personajul meu, pe care de abia aştept să îl cunoaşteţi cu toţii, este un fel de Damian, dar cu o față puțin mai serioasă.


    Damian Drăghici și Mihai Gruia Sandu în serialul ”Sacrificiul”foto: Antena 1
Damian Drăghici și Mihai Gruia Sandu în serialul ”Sacrificiul”foto: Antena 1
  • Ți-a fost ușor să intri în pielea personajului? Te regăsești?

Mă regăsesc foarte mult! Sunt foarte multe lucruri care se aseamănă cu cele din viața mea. Are legătură foarte mare cu cariera mea, cu ce am realizat eu în viață până acum. Practic, personajul este o continuare a vieții mele.

  • Știm că te vei ocupa și de o parte din muzica care se va auzi pe fundalul serialului. Actoria sau muzica ți-a solicitat mai multă muncă pentru serialul ”Sacrificiul”?

Aș putea să spun că balanţa este foarte echilibrată în acest sens. De data asta, făcând parte din familia actorilor mi-a fost mult mai ușor să fac muzica, m-a inspirat mai mult. Faptul că i-am cunoscut pe fiecare dintre el m-a ajutat enorm, pentru că am înțeles mult mai bine povestea.

  • Cum a fost prima zi de filmare, când te-ai văzut în fața camerelor, pe platoul de filmare?

Am avut mari emoții! Chiar le-am spus când am plecat de la filmări “vă rog frumos să aveți puțină răbdare cu mine, voi prinde lucrurile din mers, dar am nevoie de puțină răbdare pentru că nu sunt tocmai în apele mele”. Dar au fost cu toţii foarte ok, m-au susţinut şi am simţit asta de cum am păşit acolo. Mi-au spus să stau liniștit că sunt bine!

  • Cu ce actori din distribuție ai o relație mai apropiată?

Cu toată echipa am o relație foarte bună. Cu Mihai Gruia Sandu, Virginia Rogin, Oana Zăvoranu, Dorian Popa, Doinița Oancea, dar chiar cu toți, ei îmi vin acum în minte.  Cu Mihai Gruia Sandu și Virginia Rogin în special, poate ține și de apropierea de vârstă, dar suntem foarte faini!

Citește și:

Maia Morgenstern, alături de fostul soț în Sacrificiul. ”A lucra cu Claudiu Istodor e o bucurie”

Dorian Popa şi-a spart capul pe platoul de filmare

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net