Damian Drăghici și-a cerut iubita de soție în direct, la tv. Reacția neașteptată a Cristinei


    Damian și Cristina s-au logoditFoto: arhivă personală
Damian și Cristina s-au logoditFoto: arhivă personală

Gest neașteptat făcut de Damian Drăghici în platoul de la "Vorbește lumea". Artistul a cerut-o de soție pe iubita sa, Cristina Stroe, în timpul emisiunii în direct. Tânăra care face parte din trupa Damian & Brothers a fost luată prin surprindere și, inițial, nu a știut cum să reacționeze.

"Vrei să fii soția mea, pentru că te iubesc mult de tot", a întrebat-o Damian pe Cristian la sfârșitul piesei pe care au cântat-o împreună. "Pe bune? Voi știați toți?" - au fost primele cuvinte ale Cristinei, care cu greu și-a revenit din șoc și și-a pus inelul de logodnă pe deget, moment în care Damian și-a făcut semnul crucii. Cei doi au recunoscut că întrebarea a luat-o total pe nepregătite pe cânăreață, întrucât relația lor nu era tocmai în cea mai bună etapă.

simeon stalpnicul png

La câteva ore de "Da-ul" mult așteptat, Cristiana a scris un mesaj emoționant pe Facebook, acolo unde scris tot ce nu a putut verbaliza în direct: "În ultimul an am învaățat că dragostea trebuie traită, simțită și mai puțin expusă sau transpusă în cuvinte, căci atunci când vine vorba de mine și de Damian, nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora. În ceea ce privește ultimul an, a fost unul plin de provocări, de încercări, dar și de realizări, un an în care am simțit mai mult, am trăit fiecare clipă și am iubit intens, toate astea alături de bărbatul pe care îl am lângă mine. Am învățat împreună din lucrurile pe care le-am traversat împreună. Anul ăsta pot spune ca am evoluat împreună din toate punctele de vedere și fiecare a înțeles că niciun vis nu-i prea îndrăzneț și că tot ce-ți dorești se poate îndeplini. Cu siguranță unul dintre cele mai emoționante momente din viața unui cuplu este, fără doar și poate, cererea în căsătorie. Nu m-am așteptat ca acest lucru să se întâmple nicio secunda, mai ales în contextul în care ne aflam, la televizor. Simțindu-mă copleșită de fosta relație, nu mi-a trecut prin cap absolut deloc că un lucru atât de special și intim să fie facut public, așa că m-am blocat și nu am știut cum să reacționez. Știam că Damian este spontan și imprevizibil, însă nu m-am gândit la asta. Dincolo de urcușurile și coborâșurile din relația noastră, două lucruri esențiale ne-au unit: dragostea ne-a făcut să trecem peste orice obstacol și pasiunea și viziunea comună pe care o avem pentru muzică. Tot ce simt și tot ce pot să spun se rezumă la faptul că sunt fericită, iubesc și sunt iubită. Damian Drăghici, îți mulțumesc că exiști!"

Damian Drăghici are 48 de ani și a fost căsătorit cu notarul Paula Rosenberg. Cristina Stroe va împlini 27 de ani în luna noiembrie și a urcat pe scenă alături de artiști cunoscuți, printre care și Andra, pentru care a și fost backing vocals.

cub vica blochina png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
Michael Klein, Facebook jpg
dani otil si razvan simion
anca turcasiu si loredana groza jpg
ceai somn jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
anca turcasiu si loredana groza jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png