Dan Bittman a învins statul român EXCLUSIV

20 februarie 2015
image
Solistul de la Holograf a câştigat în instanţă războiul cu Compania de Drumuri

Răsturnare de situaţie în cazul căii de acces pe care Dan Bittman şi-a construit-o de la balta sa, din Sulimanu, direct în Autostrada Soarelui. După mai bine de trei ani de procese, judecătorii i-au dat dreptate artistului şi au anulat decizia care îi cerea să desfiinţeze poarta.

Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi (CNADNR), înfrântă de liderul trupei Holograf.  Asta a hotărât, ieri, Tribunalul Bucureşti, care a admis cererea făcută de Dan Bittman (52 de ani). Mai mult, compania e bună de plată, pentru că trebuie să-i achite acum artistului cheltuieli de judecată de 2.900 lei.

image
Drumul spre baltă a fost închis cu o poartă electrică, pe care scrie “Proprietate privată”

“După ce s-a scris în presă de drum, s-au speriat şi mi-au retras autorizaţia. Nu a fost vorba niciodată de vreo ilegalitate, totul era perfect legal”, a declarat pentru Click! Dan Bittman.

Cântăreţul a fost somat în august 2011 de CNADNR să pună la pământ poarta care dă în Autostrada Soarelului, la kilometrul 49. “A fost emisă o notificare privind desfiinţarea, în termen de trei luni, de la data primirii documentului, a lucrărilor aprobate iniţial”, au precizat la acea vreme reprezentanţii CNADNR.

image

Lucia Bittman, mama artistului, care era proprietara de drept a terenului, a dat în judecată Compania de Drumuri. După pierderea mamei sale, Dan Bittman nu a renunţat la luptă şi a obţinut repunerea pe rol a dosarului.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
anne png
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg