Dan Bittman, de nerecunoscut la 56 de ani! Ce s-a întâmplat cu marele artist?

18 decembrie 2018
image
Dan Bittmanfoto: Instagram

Este considerat unul dintre cei mai mari arti┼čti pe care ├«i are Rom├ónia ├«n prezent, vocea lui este inconfundabil─â, iar trupa din care face parte a cucerit topurile ani de zile.

├Än acest an, Dan Bittman, vocea trupei Holograf, a ├«mplinit 56 de ani ┼či, de┼či de-a lungul timpului a fost considerat unul dintre cei mai atractivi b─ârba┼úi din showbiz-ul rom├ónesc, cele mai recente fotografii ├«n care apare pe re┼úelele de socializare nu mai aduc aminte de b─ârbatul care cucerea vedete precum Alina Chivulescu, Tania Budi ┼či Mihaela R─âdulescu.

Pe contul lui de Instagram, Dan Bittman a postat cea mai recent─â  fotografie la sf├ór┼čitul lunii octombrie, iar ├«n aceea┼či perioad─â a postat ┼či Dan Negru o fotografie ├«n care apare al─âturi de celebrul c├ónt─âre┼ú.

Dac─â pe contul lui a primit pu┼úine comentarii ┼či multe like-uri, pe pagina lui Dan Negru fanii s-au ├«ntrebat cine este ├«n poz─â, nerecunosc├óndu-l pe Dan Bittman. ÔÇ×Cred c─â e Dan Bitman destul de ├«mb─âtr├ónitÔÇť, a fost explica┼úia unei fane.

Iată cum arată Dan Bittman în prezent

florin calinescu png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
BeFunky collage (16) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
4 adriana lima 2 jpg jpeg
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg