Dan Bittman, război pe Covid-19 cu Andreea Esca: «Da, cred că și-a înscenat boala»


    Dan Bittman, pe vrema când Andreea Esca îl invitase în emisiunea ei de la Europa FM
Dan Bittman, pe vrema când Andreea Esca îl invitase în emisiunea ei de la Europa FM

Dan Bittman e de neoprit. De această dată a detonat însă o bombă care va crea multă vâlvă. Invitat în emisiunea online a lui Mădălin Ionescu, solistul de la Holograf a spus răspicat că nu crede că Andreea Esca a fost bolnavă de COVID-19.

Nici bine nu s-au stins ecourile declarațiilor halucinante pe care le-a făcut în emisiunea Gândul Live, unde spunea că nu crede în gravitatea virusului și contesta măsurile luate de autorități, căci Dan Bittman revine în atenție cu un nou scandal. El nu crede că știrista PRO TV a fost infectată cu SARS-COV-2, punând totul pe seama conspirațiilor care circulă de luni bune, conform cărora artiștii și influencerii ar fi plătiți ca să se dea bolnavi.

Ce spune despre Andreea Esca: "Nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice"

”S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților... Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar... părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul... Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat Dan Bittman la emisiunea online moderată de Mădălin Ionescu. Contactați pentru un punct de vedere, reprezentanții PRO TV nu au transmis nimic oficial până în acest moment.

Ce spune despre concertele "pesediste"

„Sunt mai liberal decât cei care azi ne arată degetul arătător și ne spun ce trebuie să facem. Trebuie să fac precizarea că reprezint oarecum categoria artiștilor liber-profesioniști, nu pe aceia care sunt angajați în teatre, operă.  Eu nu am fost niciodată angajat la stat”, a spus Bittman în emisiunea online a lui Mădălin Ionescu. „Un domn Bădică a început să-mi numere cântările și nu voia că din ele multe erau cu PNL. Le-a împărțit pe vreo zece ani și vedeai că erau vreo două-trei, dacă erau. Nu am vrut să intru în detalii juridice. Bădică, dacă se uita, indiferent câte erau ele, nu se putea trăi din acele cântări electorale”, a adăugat cântărețul.

Noi declarații despre pandemie: „Cu lingura cu care îți iei măsline de la supermarket poți să te infectezi”

Bittman a vorbit și despre situația creată de pandemie în România și a spus că lucrul cel mai trist este că mor oameni zilnic, iar asta pentru el arată neputința autorităților.

„Virusul nu cred că se poate vindeca cu panică. Aș veni cu un alt mesaj, nu cu mesajele desuete plătite de guvern: ca să ce? Ca să purtăm mască? Închid piețele? Eu mă mir că opoziția asta slabă a reușit cât de cât să mai blocheze ceva, adică închiderea piețelor”, a spus Bittman în live-ul realizat de Mădălin Ionescu. Cu lingura cu care îți iei măsline de la supermarket, poți să te infectezi mai ușor decât în piață”, a mai spus Dan Bittman.

Din 10 iulie, de când PRO TV a anunțat că „în cursul săptămânii câțiva angajați ai trustului au fost confirmați cu Covid-19”, au început să curgă speculațiile și întrebările. Să fie vorba despre Andreea Esca (47 de ani), pe care nu am mai văzut-o la știrile de la ora 19.00? Să se fi infectat de la petrecerea la care participase pe litoral? După aproape două săptămâni de tăcere, Esca a apărut (20 iulie) la Știrile PRO TV și a acordat primul interviu despre starea ei de sănătate. „Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. A avut febră foarte mare pe care inițial am asociat-o cu o problemă gastrică. Numai că nu mai trecea. Ne-am impacientat, am chemat salvarea. Am făcut testul, el a ieșit pozitiv, eu negativ. Apoi și fiului meu, care locuiește cu noi, i-a ieșit rezultat pozitiv. S-au internat amândoi în același salon la Spitalul Victor Babeș”, își începe Esca povestea.

Ea, inițial, a rămas acasă în izolare. „Mă miram că eu nu am, mi se părea ciudat”. Însă după 5 zile au apărut și la ea primele simptome: „Îmi pierdusem complet gustul și mirosul. Într-o zi, făceam niște cartofi și usturoi și am observat că nu simt deloc mirosul usturoiului. Mi-am zis că e doar în capul meu. Apoi am început să testez parfumuri puternice din casă și am văzut că nu simt nimic. Am mâncat și nu simțeam niciun gust”. A repetat testul și, de data aceasta, a ieșit pozitiv. S-a internat în același spital, la un alt etaj.

Alexandre Eram, salvat cu plasma autoimună

„În cazul soțului meu, situația a fost mai gravă. Eram acasă când fiul meu m-a sunat și mi-a spus că Alex a fost dus la terapie intensivă. Parcă s-a prăbușit cerul pe mine, nu-mi venea să cred, simțeam că leșin. Tocmai el să pățească atât de rău! Un bărbat de 50 de ani care nu fumează, face sport, duce o viață ordonată, fără excese... Plămânii lui au fost afectați într-un timp extrem de scurt. A stat multe zile la terapie intensivă, a fost pe ventilație mecanică. Îmi spunea, atât cât a putut să mai vorbească,  «nu mai pot, este groaznic, cred că așa arată Iadul». Aveam senzația că văd un film îngrozitor, așteptam să mă trezească cineva să-mi spună că nu e adevărat. I s-a propus să facă transfuzie cu plasmă și bine că a acceptat pentru că după a început să i se îmbunătățească starea de sănătate”, a povestit Andreea Esca.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg