Dan Bittman șochează: «Mă vaccinez anti Covid». Ce tip de vaccin vrea solistul de la Holograf

image
Dan Bittmanfoto: arhiva personală/Facebook

Aprig contestatar al măsurilor luate de autoități în pandemie, Dan Bittman surprinde acum cu declarații legate de vaccin. Artistul a anunțat public că se va vaccina anti-Covid!

Solistul Dan Bittman (59 de ani) a anunţat public, sâmbătă, 8 mai, în emisiunea "Special B1 TV", că se vaccinează! Mişcarea neaşteptată a solistului de la Holograf vine în contextul în care acesta a fost unul dintre cei mai aprigi contestatari ai măsurilor restrictive luate de autorități în pandemie. Mai mult, a spus că pandemia este "o afacere excepțională".

Dan Bittman a spus că se va vaccina cu AstraZeneca

Artistul a respins însă din start vaccinurile produse pe baza tehnologiei ARN mesager. “Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la J & J. Dar, uite, ca să nu zica lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca. Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc, iar lumea e speriată”, spunea Dan Bittman în cadrul unei emisiuni online, de la EVZ TV.

Încă de la începutul pandemei de Covid-19, Dan Bittman a făcut declarații năucitoare despre coronavirus, îndemnând oamenii să iasă în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor luate de autorități. Dan Bittman a ajuns chiar până acolo, încât s-a blestemat să moară și el de Covid-19. Pentru acest lucru, fanii lui l-au taxat serios și mulți l-au criticat dur pe coronascepticul Dan Bittman.

Citește și:

Dan Bittman, război pe Covid-19 cu Andreea Esca: «Da, cred că și-a înscenat boala»

Dan Bittman, declarații halucinante: «Sunt șomer de lux de 9 luni. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu»

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg