Dan Capatos, probleme în complexul rezidențial. Hoții l-au jefuit cu ajutorul unei undițe

Ultima actualizare:

    Dan Capatosfoto:Click!
Dan Capatosfoto:Click!

Dan Capatos (47 de ani) e revoltat! Omul de televiziune nu a mai rezistat și a făcut publice problemele cu care se confruntă chiar în această perioadă, în complexul de lux unde locuiește de ani buni. Dan Capatos și-a achiziționat cu mai mulți ani în urmă cu apartament cochet într-un complex rezidențial, situat vis-a-vis de clubul Bamboo (în zona Lacul Tei).

De atunci, prezentatorul de la "Xtra Night Show" se tot confruntă cu numeroase probleme, de la facturile imense la întreținere, până la fondul de rulment, care mai nou a ajuns la 300 de lei pe lună. Omul de afaceri îi acuză pe administratorii blocului, care se tot schimbă periodic, și care, spune el, nu se ocupă cum trebuie nici măcar de securitatea ansamblului de locuințe. Zilele trecute, au fost furate mai multe biciclete chiar din curtea ansamblului de locuințe, dotat cu pază. “E incredibil, au ajuns să ne fure hoții bicicletele din curtea complexului, cu un fel de undiță, le-au agățat noaptea prin gard. Acum vor să pună un gard ghimpat electric, ca la pușcărie. Acum, toți cei care am mai avut biciclete, trotinete, le-am dus pe toate la subsolul blocului,de frică. Administratorii se schimbă non stop, sunt incompetenți“, a declarat nervos Dan Capatos, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Și Bianca Drăgușanu a locuit acolo

Dan Capatos a fost mult timp vecin cu fosta lui asistentă de la emisiune, Bianca Drăgușanu, care a locuit și ea în complexul rezidențial din zona Lacul Tei din Capitală. Bianca a fost nevoită la un moment dat să achite nu mai puțin de 1600 de lei factura la întreținere, pe o singură lună. În consecință, Bianca a vândut apartamentul în valoare de 140.000 de euro și s-a mutat. În urmă cu doar o lună, imediat după ce a revenit din vacanța petrecută în Madive cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un nou apartament, însă nu unul oarecare, ci unul luxos. Locuința situată în zona de Nord a Capitalei e plină de obiecte scumpe, cum ar fi oglinzi, canapelele din piele, candelabre și tablouri de valoare.

Citește și:

Dorian Popa, jefuit: "În zona în care stau se sparg săptămânal maşini"

Loredana Chivu, jefuită într-o parcare. "Mi-au furat geanta, aveam bunuri de valoare". De ce se teme cel mai mult blondina

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net