Dan Chişu nu-i plăteşte pensia fiului bolnav

Manuela Hărăbor,  în 1986, în  ”Pădureanca”
Manuela Hărăbor, în 1986, în ”Pădureanca”

Dan Chişu şi Manuela Hărăbor vor ajunge, din nou, la tribunal. Şi asta pentru că artistul nu vrea nici în ruptul capului să scoată lunar din buzunar 3.000 de lei pentru a contribui, atât cât e nevoie, la creşterea fiului lor, diagnosticat cu autism.

Manuela Hărăbor (47 de ani) s-a bucurat degeaba. Atunci când credea că lucrurile au intrat pe un făgaş normal pentru fiul ei (25 de ani) şi poate sta liniştită în privinţa  banilor pentru tratamente, totul s-a spulberat. Dan Chişu, tatăl băiatului ei, Andrei, diagnosticat  cu autism, nu s-a lăsat convins să se implice financiar în întreţinerea acestuia. Actorul a contestat recent decizia judecătorilor care stabiliseră, în iulie, o sumă considerabilă pentru a acoperi o mare parte din cheltuielile şi nevoile tânărului. ”Obligă pârâtul să plătească în favoarea reclamantului 3.000 lei lunar, cu titlu de pensie de întreţinere, începând cu data introducerii acţiunii, 06.05.2015 şi până la încetarea stării de nevoie”, se arată în hotărârea instanţei. Se pare însă că nu numai suma l-ar nemulţumi pe cunoscutul actor şi regizor Dan Chişu, ci demersul Manuelei Hărăbor în sine.

”De când a deschis acţiunea în instanţă pentru a avea o garanţie că acesta o ajută cu banii pentru băiat, care a făcut mari progrese de când merge la tratament, nu a mai văzut nici un leu de la Dan Chişu. El îi mai dădea din când în când diferite sume, dar de atunci se pare că s-a supărat şi nu a mai contribuit cu nimic”, a declarat, pentru Click!, un apropiat al celor doi artişti. Chiar dacă Dan Chişu nu e de acord cu suma stabilită de judecători, care au luat în calcul nevoile speciale ale tânărului,  Manuela Hărăbor e decisă să meargă până-n pânzele albe. Ea vrea o garanţie permanentă că fiul ei va face cele mai bune tratamente. Actriţa l-a mai dat pe Chişu în judecată, cu ani în urmă, şi a câştigat şi atunci. El a trebui să plătească copilului său o pensie alimentară de 1.500 de lei, până la majorat.

Dan Chişu a preferat întotdeauna statutul de burlac. Relaţia lui cu Manuela Hărăbor a fost scurtă, dar intensă, iar rodul dragostei lor a fost Andrei, diagnosticat cu autism. Deşi Manuela a rupt la un moment dat tăcerea, declarând că regizorul e tatăl biologic al copilului, acesta s-a încăpăţânat să nu-l recunoască. “Relaţia mea cu Manuela a fost temporară. Se spune că Andrei e copilul meu. Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu”, a încercat Chişu să se eschiveze elegant.

Casa din Izvorani  a regizorului
Casa din Izvorani a regizorului

Celebră pentru «Pădureanca»

Dan Chișu nu  a recunoscut  niciodată că are  un copil cu actrița
Dan Chișu nu a recunoscut niciodată că are un copil cu actrița

Manuela Hărăbor este una dintre cele mai frumoase actriţe ale României. Celebritatea i-a adus-o rolul Simina din ”Pădureanca”, unde l-a avut ca partener pe Adrian Pintea. Viaţa personală a fost destul de agitată. A fost măritată în tinereţe cu Dan Alexandru, de care a divorţat pentru Dan Chişu. Cu toate că l-a iubit enorm pe Dan Chişu, Manuela Hărăbor nu şi-a oficializat niciodată relaţia cu tatăl copilului ei. În 1995, a plecat din România şi s-a stabilit în SUA, alături de al doilea soţ, israelianul Soli Shaltiel, cu care a fost căsătorită 17 ani. După divorţ, şi-a găsit liniştea alături de actorul Rareş Stoica, acesta ducând-o la altar în iunie 2012.

Chişu are avere frumuşică


    Casa din Izvorani  a regizorului
Casa din Izvorani a regizorului

Dan Chişu nu se poate plânge că o duce rău cu banii. Are o vilă superbă la Izvorani şi un restaurant în Bucureşti. La cei 60 de ani ai săi, este un cunoscut actor, regizor şi producător. A jucat în filme cum ar fi „Senatorul Melcilor” (1995), „Asfalt Tango” (1996), „Faimosul paparazzo” (1999), dar şi în scurtmetrajul „Datorie” (2006). În 2010 a debutat ca regizor, scenarist şi producător cu „WebSiteStory” şi a înfiinţat festivalul DAKINO. Este cunoscut şi pentru relaţiile cu mai multe vedete autohtone, precum Mihaela Rădulescu.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg