Dan Helciug s-a apucat de pictură. A făcut o serie de tablouri pentru spitalul Marie Curie

23 aprilie 2021
image
Dan Helciug este căsătorit cu Elena de aproape 10 ani şi au împreună doi copii

Dan Helciug ţine concerte online, s-a apucat de pictură şi olărit. Artistul a lucrat alături de o echipă formată din doctori şi pictori, pentru ca nişte saloane ale spitalului Marie Curie să prindă viaţă cu picturi ale unor personaje. Dan a susţinut şi un mic concert pe holul spitalului. 

Dan Helciug (46 ani) a fost şi el afectat de pandemie, ca majoritatea artiştilor, care nu-şi mai pot desfăşura activitatea. Anul trecut în iunie s-a plâns că nu mai are din ce trăi şi a căutat variante. Şi-a găsit refugiul în concertele online, dar şi în alte noi pasiuni, pictatul şi olăritul.

image
Unul dintre tablourile pictate de Helciug

Pentru cei care nu ştiu, artistul se implică şi în acţiuni de voluntariat. Alături de o echipă formată din doctori şi pictori, câteva saloane ale spitalului Marie Curie au prins viaţă cu tablouri reprezentând personaje, în special din desene animate. Artistul a susţinut şi un mic concert pe holul spitalului, de care s-au bucurat copiii bolnavi şi mămicile care-i însoţeau. Legat de pictură, chiar vrea să o facă la nivel profesionist. Duminică, în emisiunea Start Show România de la Naţional TV, Helciug a mărturisit că a luat cursuri şi că plănuieşte să îşi expună tablourile într-o formă organizată. Contactat de Click!, Helciug a vorbit despre muzică, expoziţie, dar şi despre un concert aniversar al trupei Spitalul de Urgenţă. “Pregătesc o expoziţie de pictură pentru la toamnă plus muzică live. Nu sunt pictor, sunt un artist complex care se manifestă în diferite zone artistice (actorie, muzică, poezie, pictură). Anul acesta vreau să reuşesc să produc spectacolul aniversar al Spitalului de Urgenţă (21/21). Începând cu luna mai o să reiau concertele şi cu celălalt proiect, My Queen Tribute. În câteva zile o să lansez un clip inedit la o piesă nouă... Sunt activ. Chiar dacă am dreptul suspendat la o muncă plătită, singura mea rezolvare a «depresiei»(care ne-a îmbolnăvit breasla artiştilor) e «scufundarea» în Artă”, a declarat pentru Click!, solistul Dan Helciug. 

image
Vrea să facă un spectacol aniversar, 21 de ani de existenţă a trupei „Spitalul de Urgenţă”

Cântăreţul are o soţie superbă, Elena (44 ani), alături de care este de 16 ani, iar în urmă cu 10 ani s-au căsătorit. A cunoscut-o pe plajă la mare şi s-a îndrăgostit de ea. Au doi copii, Luca şi Ruxandra. Duminică, fiul său, Luca, a împlinit 14 ani. Fata este mai mică cu doi ani.  

image
Dan Helciug este căsătorit cu Elena de aproape 10 ani şi au împreună doi copii

Tudor Turcu, tablouri şi cărţi ilustrate 

image

Câştigătorul sezonului 2 de la „X-Factor” şi fost participant la Eurovision, Tudor Turcu (39 de ani) a început să-şi vândă lucrările pe internet. „Am vândut peste 20 şi am multe comenzi în ţară şi mai nou în străinătate, în Norvegia, Germania, Spania sau Anglia”, ne-a mărturisit solistul. La licitaţie un tablou costă între 700 şi 2.000 de lei, iar la cele pe comandă preţul poate fi chiar dublu sau triplu. Mai nou, Tudor face şi ilustraţii pentru cărţi de copii. “Anul trecut am fost sunat de Corina Puşcă şi mi-a propus să fac ilustraţii pentru cartea de copii ce o avea în lucru. A fost prima carte pentru copii, ilustrată 100% de mine. Până în prezent am trei cărţi ilustrate”, ne-a povestit solistul.  

MIhai Trăistariu pictează mobilă 

image

Şi Mihai Trăistariu (41 de ani) s-a apucat de pictat, ca tatăl și fratele lui.  Recent, cântăreţul a început să picteze câteva scaune din apartamentele din Mamaia pe care le închiriază turiştilor. După ce s-a lăudat cu operele sale pe Internet, Mihai a fost încurajat de fanii săi să meargă mai departe cu această pasiune. „Şi am pus un scaun, primul scaun, iar după câteva zile am postat pe Facebook şi au început să îmi scrie oamenii în privat cât costă. Le-am zis că nu îl vând, l-am făcut aşa să fie mai artistic şi uite aşa am ajuns la al cincilea scaun, plus două tablouri”, a spus Mihai Trăistariu. 

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png