Dan Helciug se întoarce la "Ferma Vedetelor"

Dan Helciug se pregăteşte să le facă fermierilor o vizită-surpriză
Dan Helciug se pregăteşte să le facă fermierilor o vizită-surpriză

"Greieraşul" din primul sezon al emisiunii "Ferma Vedetelor" revine printre fermieri. Dan Helciug va anima viața celor nouă vedete rămase în competiția pentru titlul de Fermierul Anului.

Fermierii vor primi o vizită surpiză săptămâna aceasta în Cipru. Dan Helciug va veni la începutul zilei ca să-i trezească pe concurenți. Artistul va veni cu o sticlă de apă vie pentru concurenți, pentru a le crește tonusul și pentru a instala buna dispoziție pe meleagurile cipriote.

Nici în această săptămână, Mircea N. Stoian nu va reuși să-și tempereze pornirile, criticând cu termeni extrem de duri dulceața făcută de ceilalți concurenți. Lili Sandu va considera acest lucru o jignire la adresa celor care au muncit la fabricarea dulceții, intrând într-o discuție în contradictoriu cu Mircea și, indirect, în colimatorul acestuia.


    Dan Helciug se pregăteşte să le facă fermierilor o vizită-surpriză  foto: Pro Tv
Dan Helciug se pregăteşte să le facă fermierilor o vizită-surpriză foto: Pro Tv

Marţi seară, telespectatorii vor afla şi cine este noul fermier șef al acestei săptămâni. Saveta Bogdan, eliminată săptămâna trecută de Maria Constantin, a făcut o nominalizare surprinzătoare! Fermierul șef va fi o prezență feminină, care va încerca să conducă ferma cu o mână de fier. Pe lângă surpriza nominalizării, concurenții vor mai avea parte de încă o surpriză în ceea ce privește servitorii săptămânii, nominalizați de fermierul șef.

Tot în această săptămână, doi concurenți vor avea șansa să evadeze de la fermă. Nu oricum, ci sub atenta supraveghere a lui Nea Rață care-i va lua pe cei doi la o croazieră pe mare. Însoțitorul de bord al vasului de croazieră va fi Dan Helciug, care va avea grijă să-i ajute pe cei doi concurenți să întindă năvodurile pentru pescuit. 

cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
zodii care imprumuta bani jpg
andreea ibacka si majda jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
cub gabriel apostol png
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Risa Hirako jpg
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg