Dan Negru, apel către Ministerul Sănătății, după moartea Denisei Manelista

simeon stalpnicul png
Dan Negru, om de bază la Antena 1foto: Antena 1

Vestea Morții Denisei Răducu a căzut ca un trăsnet nu doar asupra showbiz-ului, cât și a oamenilor simpli. Chiar dacă se știa că tânăra de doar 27 de ani are probleme grave de sănătate, toți sperau într-o minune.

Cu toate acestea, chiar dacă s-au cheltuit sume importante pentru ca solista de manele să aibă o șansă la viață, cancerul hepatic a fost mult prea puternic și a doborât-o. Denisa nu-și pierduse optimismul, dar corpul său nu a mai suportat suferința, așa că tânăra și-a văzut sfârșitul la o vârstă la care viața de abia începe.

Dan Negru a ținut să atragă atenția asupra felului în care se poate stopa propagarea virusului care duce la cancer hepatic și a tras un semnal de alarmă spre Ministerul Sănătății.

"Cancerul hepatic e adeseori o consecință a virusului hepatic B sau C. În lumea civilizată exista programe naționale de eradicare și depistare a acestora. La noi, nu! Și la noi și șn lumea civilizată există vaccin împotriva virusului hepatic. Soția mea e medic stomatolog și știu de la ea și de la colegii ei riscurile infectării. Asta trebuia sa facă Ministerul Sănătății zilele astea, ajutat de televiziuni: să "folosească" drama Denisei Manelista pentru a promova prevenția împotriva virusului hepatic și vaccinul aferent! Care duce la cancer hepatic și apoi la înmormântări. Televizate sau nu...", a scris realizatorul tfv pe pagina lui de Facebook.

simeon stalpnicul png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
laura jijie foto cosmin zamfirache (1) jpg
image
image
image
image
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg