Dan Negru, din nou pe băncile facultății: «M-am apucat de doctorat»


    Dan Negru s-a înscris la doctorat Foto: Arhivă personală
Dan Negru s-a înscris la doctorat Foto: Arhivă personală

Dan Negru dorește să se implice într-un nou proiect, și nu, nu are legătură cu televiziunea, de data aceasta. Îndrăgitul prezentator TV, care a fost supranumit, de-a lungul timpului, „regele audienței”, dorește să-și continue studiile în mediul academic, anunțând că are în vedere obținerea diplomei de doctorat. Deși Dan Negru a terminat de ceva vreme școala, acesta se va ajunge, în curând, din nou pe băncile facultății, pentru susținerea doctoratului.

Dan Negru a anunţat faptul că are planuri mari în viitorul apropiat, dat fiind faptul că s-a înscris la doctorat, iar în aproximativ trei ani va putea obține și diploma în cauză, dacă teza sa va fi acceptată și notată pozitiv de către comisie. Din dorința de a acumula cât mai multe informații, Dan Negru a simțit că ceva lipsește din viața sa, deși acesta este un om împlinit atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Astfel, îndrăgitul prezentator a anunțat care este cel mai nou proiect al său, la care dorește să lucreze, fără să aibă, de data aceasta, vreo legătură cu domeniul care l-a consacrat: televiziunea. Deși este conștient că îl aşteaptă ani grei, Dan Negru nu se simte intimidat, ci se bazează pe experiența sa vastă, acumulată în ani de ani de zile.

Dan Negru are o experiență vastă în televiziune, prezentând unele dintre cele mai cunoscute și urmărite emisiuni românești
Dan Negru are o experiență vastă în televiziune, prezentând unele dintre cele mai cunoscute și urmărite emisiuni românești

„M-am apucat de doctorat. Sunt de abia la primul pas, sunt vreo trei ani de zile, mă aşteaptă ani grei, dar sunt abia la primul pas. Acolo s-ar putea sa fiu la sufletul petrecerilor”, a dezvăluit Dan Negru pentru Antena Stars. De asemenea, prezentatorul TV a susținut că familia sa îi este mereu aproape, însă el a dorit să-i țină pe aceștia departe de lumina reflectoarelor.

„Ai mei stau departe de luminile astea, nu mi-am dus copiii niciodată într-un show de tv. Am prieteni celebri şi care vin la mine acasă şi pe care copiii mei nu i-au cunoscut de la tv, habar nu au că sunt faimoși. I-am ţinut departe, soţia mea n-are nicio legătură cu lumina reflectoarelor, are un refllector, dar în cabinetul stomatologic”, a mai adăugat cunoscutul prezentator TV. 

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg