Dan Negru, interzis pe social-media? «Merg ca pe ouă»

Ultima actualizare:

Dan Negru este denumit «Regele audiențelor», însă se pare că pe social-media întâmpină câteva probleme la care nu s-ar fi așteptat, în ceea ce privește cenzura. Recent prezentatorul TV a povestit că una dintre postările sale a fost șterse de pe Facebook, însă el a avut o reacție savuroasă, care a fost apreciată din plin de fanii săi. 

Dan Negru, interzis pe social-media? «Merg ca pe ouă»
Dan Negru, interzis pe social-media? «Merg ca pe ouă»

Dan Negru este foarte activ pe social-media, unde face adesea comentarii sociale despre problemele care îi preocupă pe români și care nu sunt dezbătute adecvat în spațiul public. Prezentatorul TV a simțit că ultimele știri despre caniculă din ultima vreme din România sunt exagerate și menite să alimenteze panica cetățenilor, care sunt și așa împovărați de alte probleme actuale, cum ar fi creșterea prețurilor sau războiul de la granița cu România. 

Dan Negru și-a manifestat indignarea pe Facebook vis-a-vis de știrile despre temperaturile ridicate din ultima vreme pe care le-a numit «fake news» (n.r. știri false). Ei bine, vedeta TV a fost taxată imediat de platforma de socializare, care i-a șters imediat postarea. 

Dan Negru a relatat fanilor întreaga situație cu mult umor, făcând aluzie la o glumă a actorului Constantin Tănase. 

«Umblu ca pe ouă pe social-media. Postarea in care am spus că sunt exagerate breaking newsurile despre caniculă e ștearsă! Nu-i bai, oi fi greșit și eu. Îmi amintesc de Constantin Tanase care imediat după război avea o glumă pe scena teatrului spunând:

"Rău era cu „der, die, das!”. Da-i mai rău cu „davai ceas!” Gluma era despre ostașii sovietici care furau ceasurile oamenilor in război. Comuniștii l-au avertizat să tacă și atunci Tănase apărea pe scenă și spunea doar atât : tic-tac, tic-tac... Am o fotografie despre breaking news-ul prețurilor la carbunați...România a avut prima rafinărie de petrol din lume. Nu spun nimic altceva !», a spus Dan Negru pe Facebook. 

Dan Negru pregătește un nou show TV

Dan Negru se bucură de un real succes după ce a decis să părăsească trustul Antena 1 din trustul Intact, unde emisiunile sale au înregistrat o audiență foarte bună, astfel că publicul s-a mirat când vedeta TV a decis să facă această schimbare radicală. 

Odată ajuns la Kanal D, mulți se întrebau dacă Negru va fi capabil să adune telespectatorii în fața micilor ecrane, așa cum făcea și la trustul lui Voiculescu și iată că veteranul prezentator și-a dovedit talentul și la trustul patronilor turci 

Emisiunea lui Dan Negru «Jocul cuvintelor» a avut un real succes, așa că din toamnă, prezentatorul pregătește încă un nou show de cultură generală, ce va constitui o adevărată provocare pentru public.  

La italieni îi zice „Avanti un altro” El se difuzează în mai multe țări. E un quiz cu de toate. E un game quiz, mai degrabă. Asta nu înseamnă că jocul cuvintelor intră în pauză. Nu! Jocul cuvintelor are drumul lui. Dar venim și cu un alt show, „Tu urmezi”, care are de toate. Are game-uri, are întrebări de cultură generală, are premii mari, are de toate!”, a declarat Dan Negru, conform Wowbiz.

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net