Dan Negru îşi riscă serviciul de la Antena 1 ca să ajute TVR

Ultima actualizare:

    Dan Negru prezintă de ani de zile Revelionul de la Antena 1foto: Antena 1
Dan Negru prezintă de ani de zile Revelionul de la Antena 1foto: Antena 1

Televiziunea Română pune la bătaie 40.000 de euro pentru programul de Revelion, iar oferta a fost publicată chiar pe site-ul instituției. Neaşteptat, prima reacție a venit de la Dan Negru (46 de ani), campionul Revelioanelor din ultimii ani, de la Antena 1.

”Îmi ofer serviciile televiziunii publice din România pentru consultanța programului de Revelion. O fac gratuit!”, a scris Dan Negru pe Facebook, el fiind inspirat de gestul Mariei di Filippi, o vedetă de televiziune particulară, care a prezentat gratuit anul acesta Festivalul San Remo, la RAI. 

Click! a aflat că reacţia lui Negru nu le-a picat deloc bine şefilor din Antenă, mai ales că cei din curtea TVR au venit şi cu o ofertă concretă de angajare. 

“Dragă Dan Negru, îţi mulţumim pentru oferta de a contribui la realizarea programului de Revelion. Am prefera, însă, ca vedetele implicate în proiectele TVR să se şi alăture echipei noastre”, a scris pe Facebook Cristian Acatrinei, care face parte din managementul TVR. 

Deşi lucrează la o televiziune privată, Negru nu consideră că se află într-un conflict de interese. “Cum TVR nu e la ora asta un pericol pentru primele trei mari televiziuni generaliste, PRO, KANAL și Antena, sunt sigur că gestul meu de a ajuta televiziunea publică din România nu o să fie amendat”, a mai explicat Negru. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net