Dan Negru refuză să mai prezinte «Next Star» şi «Te pui cu blondele?»

simeon stalpnicul png
Dan Negru a pus piciorul în prag postului Antena 1, la care lucrează de mai bine de 18 ani

A muncit ca un ”negru pe plantaţie”, potrivit comentariului său postat pe Facebook, iar acum a decis, după 18 ani de colaborare cu Antena 1, să pună piciorul în prag. Numele lui Dan Negru nu mai figurează în noua grilă de programe a trustului Intact, motivul fiind disputele dintre el şi conducerea postului.

Dan Negru, as-ul din mânecă al Antenei 1, este decis să renunţe la două dintre emisiunile cu care a înregistrat audienţe record, chiar şi cu reluările din această vară. 

El este decis să nu mai prezinte producţiile ”Next Star”, concursul pentru copii, dar nici ”Te pui cu blondele?”, pentru care a muncit vreme de mai bine de opt ani. 

El le-a spus apropiaţilor că este capabil de mai mult şi că aceste două producţii nu îl mai reprezintă. 

Între el şi Antena 1 s-a căscat o prăpastie încă de la începutul lunii iulie, când producţiile sale au fost redifuzate la greu, promovarea intensă dăunându-i imaginii. Fanii l-au luat peste picior,  iar glumele nesărate pe seama apariţiei lui fără pauze, pe micul ecran, l-au întristat pe Negru. 

Mai mult, acesta mai are şi nemulţumiri legate de programul de Revelion, deşi este lider incontestabil cu acest show, de exact 17 ani, umilind la greu concurenţa.  

simeon stalpnicul png
A fost lider de audienţă cu ”Next Star”

Dan şi-a manifestat dorinţa de a renunţa la proba cu măşti a artiştilor, de care s-a săturat până peste cap. 

Toate aceste doleanţe ale artistului sunt în prezent discutate de el cu cei de la Antena 1, însă, ca două pietre tari, nici o parte nu vrea să renunţe la convingerile personale. 

În tot acest iureş, cu atât mai mult cu cât numele lui Dan Negru nu mai figurează în noua grilă de programe a Antenei 1, iată că celebrul prezentator este ”curtat”, la greu, de Kanal D. 

simeon stalpnicul png
A prezentat opt ani emisiunea ”Te pui cu blondele? ”

El a recunoscut că este în tratative avansate cu acest post tv care, de doi ani, stă foarte bine la capitolul audienţe. Dan nu este angajatul postului Antena 1, având firma lui de producţie tv, aşa că despărţirea de acest post tv nu îl lasă muritor de foame.

Negru a avut o vară grea, cu atât mai mult cu cât a trebuit să finalizeze şi noul bloc de birouri, pe care l-a înălţat în zona de nord a Capitalei.

S-a distrat câteva zile la mare cu soţia şi copiii

Dan a avut o vară fierbinte, cu multe dispute pe plan profesional, aşa că, pentru câteva zile, el a plecat în vacanţă. Alături de cei doi copii ai săi, Dara şi Bogdan, dar şi de soţia lui, Codruţa, medic stomatolog de profesie, Negru a petrecut pe Litoral câteva zile de vis. 

simeon stalpnicul png
Dan, alături de soţia Codruţa şi de micuţii lor

Micuţii îi aduc multă bucurie, iar Codruţa este o femeie bună de pus la rană. Cei patru locuiesc într-o vilă superbă din Ghencea, pe care Dan şi-a înălţat-o din banii câştigaţi din televiziune şi din închirierea celor trei blocuri de birouri. 

Dan este apreciat şi la ”export”, el prezentând, ani la rând, o emisiune de divertisment, la postul Prime TV, din Chişinău.

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
santana 1 jpg
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg