Dan Negru şi Cosmin Cernat, revedere emoţionantă, după zece ani

20 noiembrie 2019
image
Pe vremea când erau colegi

Prietenii există şi în lumea televiziunii, dovadă stând şi amiciţia dintre Cosmin Cernat (44 de ani), prezentatorul concursului ”Exatlon”, de la Kanal D, şi Dan Negru (48 de ani), vedeta Antena 1. Cei doi s-au înţeles de minune acum 20 de ani, pe vremea când erau colegi la emisiunile regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov, ”Ploaia de stele” (TVR 1) şi ”Ciao, Darwin” (Antena 1).

Cosmin şi Dan au mai păstrat legătura doar telefonic, din cauza programului încărcat, însă iată că s-au revăzut luni, la cea de-a treia ediţie a galei „Succes - Celebrity Awards Bărbaţi de succes”, unde au fost premiaţi mai mulţi bărbaţi de succes din diverse categorii sociale, pentru întreaga carieră. Întâlnirea lor a fost emoţionantă, îmbrăţişându-se cu drag şi depănând amintiri: ”M-am bucurat enorm să-l revăd pe Cosmin, ne leagă multe amintiri frumoase, din vremea când eram colegi. Nu ne-am mai văzut de 10 ani, deşi am mai vorbit la telefon”, ne-a spus Dan Negru.   

image
Pe vremea când erau colegi

La aceeaşi gală au mai fost premiaţi Dan Helciug (44 de ani) de la trupa „Spitalul de urgenţă”, Bogdan Marin (51 de ani), alias Bodo de la ProConsul, şi colegul său de trupă Dragoş Dincă şi Marius Moga (37 de ani).    

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png