Dan Negru, surprinzător: «Prezint Eurovision cu Mihaela Rădulescu la TVR1»


    Dan Negru și Mihaela RădulescuFoto: Facebook
Dan Negru și Mihaela RădulescuFoto: Facebook

Dan Negru, una dintre vedetele emblematice ale Antenei 1, a reacționat la aflarea veștii că bugetul de anul acesta al TVR depășește 200 de milioane de euro. Textul redactat de el pe Facebook i-a alarmat pe cei care au citit doar prima propoziție.

"Prezint Eurovision împreună cu Mihaela Radulescu la TVR 1", a scris el, dar continuarea mesajului său dezvăluie că totul este un scenariu care nu se va întâmpla prea curând. Dan Negru a făcut referire la schema bugetară a Televiziunii Publice. Cu cei peste 200 de milioane de euro primiți de la stat, TVR ar putea străluci și și-ar putea aduce în "ogradă" toate vedetele de marcă și cele mai de succes formate de pe piața media.

"Echipa din Las Fierbinți e în negociere cu TVR pentru un serial de comedie și din toamnă se pregătește show grandios de varietăți de sâmbată seara, în vechea tradiție a TVR-ului… E ficțiune ce am scris mai sus, dar când ai un buget de 200 de milioane de euro, asta ar fi normalitatea, să iei totul din piață! Divertismentul e șansa de redresare a TVR și când ai banii ăstia poți să-l faci pe cel mai bun. De la «Pistruiatul» și seria «BD»-produse de TVR- până la «Cerbul de Aur» și showurile de sâmbătă seara, divertismentul le-a adus public. Altfel, niciunei grupări politice n-o să-i convină să tot finanțeze o televiziune fără telespectatori", a scris Dan Negru pe Facebook.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
Ivana Knoll FOTO Instagram png
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg