Dana Budeanu, fotografiată de jurnaliștii Daily Mail într-o situație amendabilă. Cum a apărut în tabloidul britanic

Ultima actualizare:

    Creatoarea de modă Dana Budeanu e în vacanță în LondraFoto: Instagram
Creatoarea de modă Dana Budeanu e în vacanță în LondraFoto: Instagram

Își vedea liniștită de cumpărăturile în magazinele dintr-un centru comerical din capitala Marii Britanii, dar încălca o regulă gravă. Este vorba despre Dana Budeanu, care se plimba fără mască de protecție. Creatoarea de modă a fost fotografiată fără mască, iar imaginea cu ea a apărut în cel mai citit tabloid britanic.

În jur de 70 de persoane au fost surprinse în aceeași situație, printre care și un fotbalist cunoscut, Kalvin Phillips, care joacă la Leeds și în naționala Angliei.

Dana Budeanu, fără mască de protecție într-un mall din Londra


    Dana Budeanu, surprinsă fără mască de protecție într-un magazin din LondraFoto: Daily Mail
Dana Budeanu, surprinsă fără mască de protecție într-un magazin din LondraFoto: Daily Mail

Conform noilor reguli din Marea Britanie, instituite după apariția variantei Omicron, purtarea măștilor este obligatorie în magazine și în mijloacele de transport în comun, iar cei care nu respectă această regulă vor fi amendați cu 200 de lire sterline. Dana Budeanu ar putea fi astfel bună de plată.Designerul preferat al multor vedete de la noi a fost surprins pe scările rulante ale centrului comercial fără mască, chiar de către fotoreporterii Daily Mail. Butona telefonul foarte concentrată, neobservând nici măcare lentila camerei îndreptată spre ea. Dacă a fost sau nu amendată, nu știm, dar cert este că bugetul de cumpărături al acesteia ar putea să fie mai mic cu 200 de lire. Jurnaliștii britanici susțin că pe ușile mall-ului existau informații clare despre obligativitatea purtării măștii. În pozele făcute în doar 15 minute, zeci de clienți au fost văzuți cu fețele neacoperite.

Citește și: Mesaj al unui cunoscut designer pentru Alexandra Stan: «Să nu ne mai arate fundul»

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net