Dana Deac a continuat să stea izolată încă o săptămână la un hotel din Istanbul

Ultima actualizare:

    Dana Deac s-a operat de cancer tiroidian în Turcia şi tot acolo s-a tratatFoto: arhivă personală
Dana Deac s-a operat de cancer tiroidian în Turcia şi tot acolo s-a tratatFoto: arhivă personală

Aproape întreaga şedere a Danei Deac în Turcia a fost o continuă izolare la lumea exterioară. Jurnalista a povestit recent că a suferit o iradiere cu iod pentru cancerul tiroidian de care suferă şi a trebui să stea departe de oameni, dar se pare că şi după ce a plecat din spital vedeta a avut interdicţie de a intra în contact cu altcineva. Ea a povestit pe blogul personal că a continuat să stea singură încă şapte zile la un hotel din Istanbul.

Dana Deac (51 de ani) nu traversează cea mai bună perioadă a vieţii ei. După zece ani în care a sperat că a învins forma de cancer de sân de care suferea, jurnalista a aflat că trebuie să înceapă din nou bătalia, fiind diagnosticată în această vară cu cancer toroidian. A fost operată în luna august şi recent a suferit o iradiere cu iod, parte din tratamentul pentru boala ei. A ales să facă această operaţiune în Turcia, la un spital unde a fost izolată într-o cameră, cu baie, televizor şi calculator pentru 10 zile, pe care e a adenumit-o buncăr. După ce a fost externată de aici, jurnalista a povestit că medicii i-au recomandat să mai stea departe de apropiaţi încă şapte zile, aşa că a ales un hotel din Istanbul, unde a încercat să se relaxeze şi să nu bage în seamă efectele secundare timp de o săptămână.  


    Dana Deac a continuat să stea izolată încă o săptămână la hotelFoto: arhivă personală
Dana Deac a continuat să stea izolată încă o săptămână la hotelFoto: arhivă personală

"Timp de şapte zile m-am izolat într-o cameră de hotel, în cartierul Bomonti din Istanbul.  Am citit, m-am plimbat în singurul loc din curtea interioară a hotelului, am văzut filme bune, de cinematecă, nedublate în limba turcă, difuzate de două canale turceşti dedicate filmelor de artă (hmm, noi nu avem aşa ceva), am mâncat foarte sănătos şi am fost tratată cu multă căldură de personalul hotelului. M-au întrebat din ce ţară sunt şi le-am răspuns invariabil : Din ţara lui Lucescu. Toţi râdeau la auzul răspunsului meu. Cred că Lucescu le este încă simpatic. La plecare am primit cadou o cafea turcească pe care prietenii mei turci au scris: «Zbor plăcut! La revedere, Echipa Globe». Am fost foarte impresionată", a notat vedeta pe blogul personal

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net