Dana Marijuana a revenit pe scenă. «Cea mai fidelă fată», cap de afiş la un concert hip-hop

image
Dana Marijuana a urcat pe scenă vineri, 15 martie, într-un club bucureşteanFoto: arhivă personală

Dana Coteanu făcea furori în urmă cu 18 ani când cânta cu "La Familia". De atunci însă prima fată care a cântat rap în România nu a mai scos nimic notabil. Dana Marijuana încearcă să-şi facă relansarea, iar vineri seara, într-un club bucureştean a fost cap de afiş la un concert susţinut de artiste din industria hip+hop.

Dana Marijuana s-a făcut remarcată alături de Şişu şi Puya din trupa La familia, dar cariera ei s-a limitat la un singur album şi lumea a început uşor-uşor să o uite. Cântăreaţa a devenit între timp mama a două fetiţe, Alessia (14 ani) și Iris (4 ani), iar problemele din viaţa personală şi neajunsurile au prins-o din urmă afectându-i cariera. Recent, Marijuana şi+a spus povestea unei fete de carier într-o carte despre istoria hip-hop-ului românesc.

Vineri seara (15 ani), Dana Marijuana s-a întors şi pe scenă, nu doar prin rândurile pe care le-a lăsat scrise într-o carte biografică. Artista a avut mari emoţii, fiind cea mai aşteptată solistă a spectacolului. Alături de Dana au mai cântat Miru, Muze, Max Konstant, Chica Con Canna, Mgee, Bebbe, sperctacolul fiind denumit "Fetele cu care cânt". Entuziasmată de moment, Dana Marijuana s-a filmat la repetiţii şi le- arătat fanilor cât de dorinică este să le cânte din nou. Concertul a fost un prilej pentru lansarea primului CD hip-hop cu cele mai cunoscute artiste din rapul românesc. 

Dana Coteanu este divorţată şi îşi creşte singură copiii

Dana Marijuana a decis în 2016 să divorțeze de Sebastian, după cinci ani de certuri. Eșecul în dragoste nu a demoralizat-o, dimpotrivă, a devenit mult mai responsabilă cu fetițele ei, cărora încearcă să le ofere tot confortul. “Mă bucur de cele două minuni pe care viața mi le-a dat. Mă descurc bine cu banii, chiar dacă am renunțat la domeniul artistic. Atât timp cât nu mai apar pe la televizor, înseamnă că sănătatea mea este mult mai bună. Copiii mei sunt bine, unul este la școală și unul merge la grădiniță”, declarat Marijuana pentru Click! în urmă cu doi ani când nu credea că se va mai întoarce pe scenă. 

Citeşte şi:

Motivul pentru care Dana Marijuana a ascuns faptul că tatăl ei a murit în urmă cu un an

Marijuana, «cea mai fidelă fată»,a dat microfonul pe croitorie

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
arsinel EE
sapunaru suparat jpg
image
image
image
image
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (3) JPG