Dana Marijuana divorţează: "Sebastian se îmbăta şi devenea violent"

Ultima actualizare:

    Dana şi Sebastian sunt căsătoriţi din 2010Foto: Click!
Dana şi Sebastian sunt căsătoriţi din 2010Foto: Click!

Dana Marijuana a decis să divorţeze de soţul ei, Sebastian, după cinci ani de căsnicie. Deşi nu a dat niciodată de înţeles că ar fi probleme în mariajul ei şi chiar s-a certat cu tatăl ei din cauza soţului, Dana a recunoscut că are probleme cu Sebastian şi că vrea să se despartă de el.

Pe numele ei real Dana Coteanu, artista a povestit că Sebastian bea prea mult şi devine violent după ce consumă alcool. Ea a mai spus că soţul ei nu se ocupă de casă şi singura persoană care aduce bani în casă e chiar Dana. 

"Poţi să bei, ai o vârstă, dar totul se face cu o limită. Problema e să nu devii violent. Se îmbăta şi devenea violent. Eu stabilisem ca eu, din banii mei, să plătesc facturile şi ce mai era de plătit prin casă, iar el să se ocupe de mâncare. Nu s-a întâmplat acest lucru. Nu mai dormeam împreună de mult timp. Ultima dată am dormit împreună când stăteam în chirie şi eram practic obligaţi, pentru că aveam un singur pat", a dezvăluit Dana, în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "Un show păcătos". 

Artista a mai dezvăluit că fiica lor, care are doi ani, îl imita pe tatăl ei, când acesta făcea crize de nervi. Dana a spus că nu mai vrea să se căsătorească după această experienţă, dar că nu îi pare rău că a fost mireasă. "Se gândea numai la el şi poate era o povară să se gândească la noi. Când ne certam sau făcea el crize de nervi, făcea şi fata la fel. Nu vreau să mă mai căsătoresc niciodată, mi-am făcut damblaua şi m-am văzut şi mireasă. Când iubeşti pe cineva treci peste orice. El nu a vrut să înveţe nimic de la mine, eu eram mai matură ca el", a completat Dana. 

Au împreună o fetiţă

Dana Marijuana s-a căsătorit în 2010 cu Sebastian. Cei doi au împreună o fetiţă, micuţa Elena, în vârstă de 2 anişori. Solista mai are o fetiţă, pe Alesia în vârstă de 10 ani, care este crescută de tatăl solistei, Ion Coteanu.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net