Dana Marijuana: «La 18 ani am consumat heroină cu iubitul meu»

Ultima actualizare:

    2018. Vedeta duce dorul  scenei, însă orice  încercare de a reveni  în muzică a fost  sortită eşecului
2018. Vedeta duce dorul scenei, însă orice încercare de a reveni în muzică a fost sortită eşecului

Dana Elena Coteanu alias Dana Marijuana (36 de ani) a fost pe prima pagină a ziarelor, în urmă cu 19 ani, când dăduse lovitura cu piesa de hip-hop ”Cea mai fidelă fată”. În cartea ei, scrisă de Andrei Ruse, artista şi-a deschis sufletul.

Dana Marijuana a fost cândva în vârful muzicii româneşti, strălucind în lumina reflectoarelor. Anii au trecut, duce dorul scenei, însă orice încercare de a da din nou lovitura a fost sortită eşecului. Ea revine însă în atenţia fanilor cu cartea în care îşi povesteşte viaţa, cu bune şi cu rele.

Şi, da, confirmă, în premieră, că s-a drogat: “Eram în ultimul an de liceu, aveam 18 ani şi începusem prima mea relaţie mai serioasă. Cu Cristi, un băiat din cartier. Un tip blond cu ochi albaştri – mama mi-a zis de când eram micuţă că i-ar plăcea să am un iubit frumos, blond şi cu ochi albaştri şi iată, chiar primul a fost aşa. A fost o relaţie tumultuoasă, intensă, adolescentină, dar şi plină de probleme şi ulterior atât de nocivă, încât am crezut că am să sfârşesc înainte să încep să trăiesc cu adevărat. Cu Cristi am luat pentru prima oară heroină. De fapt, de atunci am început să fim împreună, pentru că până atunci fusesem doar amici. S-a întâmplat într-o seară când am fost la cineva să ne luăm prima dată, pentru că mulţi dintre prietenii noştri luau şi am zis şi noi să încercăm, să «gustăm»”, sunt dezvăluirile ei.

1999. Solista era pe  val cu piesa  ”Cea mai  fidelă fată”
1999. Solista era pe val cu piesa ”Cea mai fidelă fată”

Cântăreaţa a scăpat cu greu de depresia în care se afundase: ”Atunci poate nu îmi dădeam seama, dar era clar că intrasem în depresie. Şi totuşi, asta s-a legat cu felul meu de atunci de a înţelege lumea altfel. Am simţit o conexiune profundă cu lumea şi cu tot ce era în jur. Descopeream un alt adevăr despre realitate, care până atunci parcă îmi fusese ascuns. Aveam nişte trăiri cum nu avusesem, mă redescopeream şi simţeam totul la un alt nivel. Lucrurile căpătau alt sens şi le vedeam într-o lumină cu totul nouă… Eram tot mai obosită, dormeam extrem de puţin şi mâncam foarte rar. Slăbisem îngrozitor – ai mei erau foarte speriaţi, au crezut că mă sinucid când mă vedeau aşa apatică, în stările mele «ciudate», cu noua mea «credinţă», despre care încercam să le explic şi care îi şoca. Era clar că nu eram ok”. Marijuana va lansa volumul “Poveste de cartier” vinerea viitoare, pe 16 noiembrie, la un local din Bucureşti. Cartea costă 50 de lei.

Aşa arată  coperta cărţii
Aşa arată coperta cărţii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
stanca costesti
image
image
image
image
image
image
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net