Dana Nălbaru, despre suferința la 40 de ani: "Toţi trecem prin momente de criză în viață"

12 august 2019
article img
Dana Nălbaru a lansat melodia cu mesaj social "Drama"

Dana Nălbaru continuă campania «Redescoperă iubirea» și lansează o a doua piesă cu mesaj puternic, intitulată simbolic "Drama". Melodia vorbește despre suferința oamenilor la 40 de ani, vârstă care vine, deseori, cu probleme majore: divorț, cotituri în carieră, descoperirea spiritualității. Videoclipul melodiei este regizat chiar de soțul Danei Nălbaru, actorul Dragoș Bucur, producător muzical fiind Julian Wharton (Londra).

Campania «Redescoperă iubirea» cu Dana Nălbaru a fost lansată în octombrie 2018, în Bucureşti și s-a bucurat de mare succes. Au urmat întâlnirile cu publicul de la Braşov, de la Constanţa, de la Cluj, mesajul de conştietizare a nevoii de redescoperire a iubirii de sine şi de viață trăită în armonie fiind din ce în ce mai cerut de publicul din toată ţara. Pentru a vorbi despre iubirea uitată, despre iubirea la vârsta a treia, un tabu al societăţii româneşti, solista Dana Nălbaru a lansat la PRO TV, în aprilie 2019, prima dintre cele 4 compoziţii din proiect, sub forma unui clip cinematic - UITAREA, produs de Dragoş Bucur. Acum, campania se bucură de un al doilea videoclip, intitulat "Drama".

"Văd atâta suferinţă în jur şi de aceea nu mai vreau să tac. Toţi trecem prin momente de criză în viaţă, când avem nevoie de sprijin şi înţelegere de la cei de lângă noi. Am ales să nu mai stau deoparte şi să mă implic, pentru a motiva oamenii să fie empatici, să se deschidă şi să se susţină unii pe alţii, fie şi cu un umăr pe care cineva poate plânge. Vreau să duc mai departe campania de conştientizare Redescoperă iubirea, lansată anul trecut cu speranţa că dacă ne redescoperim iubirea din noi putem ieşi din această Dramă, care afectează prea multă lume din jur", declară Dana Nălbaru.

article img
Videoclipul melodiei este regizat de actorul Dragoș Bucur, soțul Danei Nălbaru

Dana Nălbaru continuă campania de conştientizare Redescoperă iubirea atât cu întâlniri directe cu publicul, cât şi cu muzica sa, implicându-se în multe proiecte sociale şi de sprijin al femeilor şi copiilor. Ea este foarte conectată cu publicul său pe pagina ei oficială de facebook www.facebook.com/DanaNalbaruOfficial şi pe blogul redescoperaiubirea.blogspot.com.

Citește și:

Dana Nălbaru, despre viața cu 3 copii: “Nu mă mai stresez că mă împiedic de jucării”

Dana Nălbaru, dezvăluiri despre fetița adoptată: «Nu mă interesează ce cred oamenii din jur»