Dana Nălbaru e însărcinată: "Am aşteptat ani la rând minunea"

image
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur sunt căsătoriţi de 10 ani şi au împreună o fetiţă de 8 ani, SofiaFoto: arhivă personală

Dana Nălbaru este în culmea fericirii. Recent, blondina a aflat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Fosta solistă a trupei HI-Q a devenit mamă prima dată în urmă cu opt ani, la aproape doi ani de când s-a măritat cu actorul Dragoş Bucur. Micuţa Sofia a făcut-o pe Dana Nălbaru să privească viaţa cu alţi ochi, iar de atunci ea a şi pus cariera pe locul doi, dedicându-se mai mult familiei sale.

De atunci, artista a tot încercat să îi facă fetei un frăţior, dar nu a fost să fie. În urmă cu doi ani, Dana a şi pierdut o sarcină. Ea a dat vestea în urmă cu puţin timp, pe blogul personal.

"De ani de zile aştept să se întâmple iar minunea şi, după o sarcină pierdută acum doi ani, nu puteam sta prea liniştită. Doar ce am trecut de primul trimestru de sarcină. Mai avem ceva drum de parcurs, ştiu că urmează o perioadă foarte frumoasă şi o aşteptam cu nerăbdare.

simeon stalpnicul png
Dana Nălbaru şi soţul ei, actorul Dragoş Bucur, vor avea un al doilea copil

Eu şi toţi cei dragi mie. Burtica mea se vede deja şi lucrul ăsta mă miră foarte tare pentru că-mi amintesc ca atunci când eram însărcinată cu Sofia abia la cinci luni a început să se vadă. De altfel, totul e diferit... de la felul în care mă simt din punct de vedere fizic, până la felul în care privesc perioada de după naştere. S-au schimbat şi preferinţele culinare, nici cafea nu mai pot bea, deja a trecut perioada de greţuri (la prima sarcină nu m-am putut ridica din pat vreo patru luni din cauza asta) şi sunt foarte activă.

În 8 ani, cât au trecut de la naşterea Sofiei, s-au schimbat muuulte şi cred că e firesc să fie totul atât de diferit. Văd acest lucru ca pe un lucru pozitiv pentru că am fost pe plus în anii aceştia şi mă uit cu încredere la viitor. Mai ales când ştiu că Sofia e atât de fericită că va avea, în sfârsit, un frăţior sau o surioară", a povestit blondina, pe blogul ei. 

david pușcaș PNG
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
cub bebeto reghecampf png
andrei rosu mihaela bilic png
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Becali
Joe Biden FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
Justin Bieber FOTO EPA-EFE
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Screenshot (545) png
Kanye West jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg